Shein Bestelling Hoe Lang?

Nadat u uw bestelling bij Shein hebt geplaatst, duurt het gewoonlijk ongeveer 2 tot 3 werkdagen voordat de bestelling wordt verwerkt. Zodra het wordt verwerkt, krijgt u de bevestiging. De verzendtijd is afhankelijk en verschillende factoren en kan overal van 7 tot 8 werkdagen.

Hoelang bestelling SHEIN?

De geschatte levertijd bedraagt maximaal 10 werkdagen na verzending, welke tot 7 werkdagen na de bestelling plaatsvindt. In totaal zouden de artikelen vanaf het moment van bestellen dus binnen 17 werkdagen bezorgd moeten zijn.

Waarom duurt mijn SHEIN bestelling zo lang?

‘Levering kan eventueel langer duren omwille van een ongeldig adres, inklaringsprocedures of andere oorzaken’, zo dekt SHEIN zich in. Het bedrijf raadt aan contact op te nemen met de klantenservice indien een bestelling langer op zich laat wachten.

Hoe slecht is SHEIN?

Shein degradeert kleding tot een ultiem wegwerpproduct

Bovendien staat het internet vol met negatieve reviews van consumenten die zich verbazen over hoe slecht de fit en kwaliteit van Shein items zijn (53% van de reviews op Trustpilot is negatief).

Waarom is SHEIN zo goedkoop?

Dus SHEIN verkoopt zo goedkoop omdat hun fabrieken elke dag kleding maken en hun magazijniers kleding sturen naar klanten die via hun online winkel bestellen. Dus de uitverkoop resulteert in genoeg geld om het bedrijf te behouden, ook al zijn de prijzen laag.

You might be interested:  Wat Eten Jonge Merels?

Waar komt mijn SHEIN pakket vandaan?

Zoals ik al zei is SHEIN een webshop dat gevestigd is in het buitenland en je kleding komt ook echt uit China. Hierdoor zit er een langere levertijd op, ik heb mijn trui op 9 januari besteld en 15 januari werd hij thuis bezorgd.

Is er kinderarbeid bij SHEIN?

Shein ontkent zelf ten zeerste gebruik te maken van (kinder)arbeid in slechte omstandigheden, maar is tegelijkertijd niet heel transparant over hun productieketen.

Waar is mijn pakket van SHEIN?

In “Mijn Bestellingen”, kunt u een overzicht van uw bestelgeschiedenis en hun status zien. Als UW bestelling is “verzonden”, selecteert u “Volgen” om de huidige status van uw pakket te checken.

Is SHEIN een betrouwbare website?

Ik ben altijd super tevreden geweest over Shein. Moet vaak wat langer wachten dan een normale Nederlandse webshop, maar voor die prijzen hoor je mij niet klagen! Ik koop regelmatig en heb alles dat ik gekocht heb en niet paste netjes teruggestuurd.

Waarom is SHEIN zo populair?

Omdat ze zelf produceren, hebben ze geen transportkosten en marges die ze hoeven te betalen. Ze verkopen het direct aan klanten – er is geen tussenhandel – waardoor dit veel geld scheelt. Shein verzendt nu naar meer dan 220 landen wereldwijd vanuit vele internationale gepositioneerde magazijnen.

Kun je SHEIN bellen?

Niet telefonisch bereikbaar. Opvallend aan de webshop is dat je geen telefonisch contact met SHEIN kunt opnemen. Dit maakt het wat lastiger om SHEIN te bereiken. SHEIN bellen is waarschijnlijk niet mogelijk vanwege de kosten die daarbij komen kijken.

You might be interested:  Hoe Droog Je Kamille Voor Thee?

Heeft SHEIN invoerrechten?

Invoerrechten bij een Shein bestelling

Bij een bestelling boven de € 22,- vanuit China, moet je soms inklaringskosten en BTW betalen. Bij bestellingen boven de € 150,- kunnen er ook invoerrechten bijkomen. Wil je zekerheid en geen gedoe, dan bestel je onder de € 22,- want dan ben je vrij van alle mogelijke kosten.

Kan je bij SHEIN gratis terug sturen?

Retourneren met ons DHL-retourlabel: Het eerste retourlabel is gratis bij uw retourzending voor elke bestelling vanaf 22/3/2021. Elk extra retouretiket voor dezelfde bestelling kost € 4,50, wat van je terugbetaling wordt afgetrokken.

Hoe krijg je gratis SHEIN kleding?

SHEIN-leden krijgen gratis een item als ze een positieve review over het item schrijven, bijvoorbeeld over wat ze leuk vinden, hoe ze het hebben gestyled etc. Zo weten andere klanten wat ze kunnen verwachten als ze iets bestellen. Hopelijk wordt elke aankoop zo een succes.