Wat Kost Kordaat Bier Bij De Lidl?

Mensen vonden de campagne van Lidl vrouwonvriendelijk en dachten dat het Leidse bureau erachter zat. Hoe dan ook, het geheimzinnige Kordaat is best een goedkoop biertje. Een krat van 24 flesjes kost bij de Lidl ongeveer 6,50 euro.
Dat valt uiteindelijk wel mee, want het is Lidl zelf dat toegeeft dat Kordaat uit de ketels van Bavaria komt. Een kratje bij de Lidl kost ongeveer 6,50 euro. Ter vergelijking: een krat Bavaria met 24 flesjes kost bij Jumbo 12,18 euro.

Wanneer is kordaat bier in Nederland gebrouwen?

Kordaat bier werd in oktober 2018 geïntroduceerd en wordt in Nederland gebrouwen door de Bavaria Brouwerij in Lieshout. De prijs van een krat Kordaat bier was bij introductie €6,49.

Wat is een kordaat pils?

Kordaat Premium Pilsener is een pils dat in Nederland wordt verkocht door Lidl. Kordaat bier werd in oktober 2018 geïntroduceerd en wordt in Nederland gebrouwen door de Bavaria Brouwerij in Lieshout. De prijs van een krat Kordaat bier was bij introductie €6,49.

You might be interested:  Hoe Vaak Moet Een Baby Vogel Eten?

Waarom is Kordaat zo goedkoop?

Waarom Kordaat zo goedkoop is

Waarom is Kordaat zo goedkoop? Dit komt omdat het om een biermerk van Lidl gaat. Deze supermarkt staat bekend om zijn lage prijzen. Lidl voert dan ook altijd een prijzenoorlog met andere supermarkten.

Wat kost een flesje Kordaat?

De prijs van Kordaat Pilsener verschilt per verpakking en per winkel. De gemiddelde literprijs van Kordaat Pilsener in de winkel is €1,16.

Wat kost een sixpack Kordaat bier?

Kordaat 6-pack nu voor €4,00.

Is Kordaat in de aanbieding?

Actueel zijn er geen Kordaat Pilsener aanbiedingen.

Is Kordaat lekker bier?

Daar krijgen we geen dorst van… Op de vierde plek in dit overzicht staat Kordaat. Dit is het pils dat met veel bombarie en slimme marketing recent in de markt is gezet. Het moet het ook van de marketing en de prijs hebben; de smaak is geen verkoopargument. Het bier is vlak en zoet en mist frisheid.

Wat betekent Kordaat optreden?

kordaat – bijvoeglijk naamwoord uitspraak: kor-daat 1. vast van plan om zijn doel te bereiken ♢ kordaat stapte ze op de nieuwe jongen af Bijvoeglijk naamwoord: kor-daat is kordater dan

Is Kordaat van Heineken?

Kordaat bier gebrouwen door Bavaria

Kordaat zou in Nederland worden gebrouwen en er werd aan grote brouwerijen als Grolsch, Heineken en Bavaria gedacht. Na een kort onderzoek van RTL Z heeft Lidl toegegeven dat het nieuwe Lidl bier bij Bavaria in Lieshout wordt gebrouwen.

Is Kordaat bier van Bavaria?

Kordaat is een private label pils dat sinds 2018 speciaal gebrouwen wordt voor Lidl. In tegenstelling tot de meeste pilseners zit er in dit pils ook glucosestroop. Er staat geen brouwer op het etiket, maar inmiddels is bekend dat het bier door Brouwerij Bavaria wordt gebrouwen.

You might be interested:  Welke Groenten En Fruit Zijn Goed Voor De Lever?

Hoe smaakt Kordaat bier?

6,0 Smaak Fris, zoetje en een klein bittere nasmaak. Spijssuggestie Chinees, pasta, vis, pizza, fastfood, etc.

Wat betekent Schultenbrau?

Schultenbräu = schultenbräu is een bekend pils uit de lagere prijsklasse. Dit biermerk is verkrijgbaar in de Aldi-supermarkten. De inhoud van een blik is 33 of 50 cl, de inhoud van een fles 30 cl. Het bier bevat 5% alcohol.

Hoe duur is een krat Schultenbrau?

Wat kost Schultenbrau Pilsener in de winkel? De prijs van Schultenbrau Pilsener verschilt per verpakking en per winkel. De gemiddelde literprijs van Schultenbrau Pilsener in de winkel is €1,22.

Waar kan je Kordaat kratten inleveren?

Ja, de meeste lege flessen en bierkratten kan je bij jouw AH-winkel of bij de bezorger van je online boodschappen inleveren. Bij de flesinname in de winkel krijg je een bon die je bij de kassa weer kan laten scannen om je geld terug te krijgen.

Wat is het statiegeld van een krat bier?

Statiegeld wordt ook op bierflessen (€ 0,10) en kratten (€ 0,75/€ 1,50 voor halve/hele lege kratten) geheven. Voor een bierkrat met 24 flesjes wordt dus € 3,90 statiegeld gevraagd, voor een krat bier met 12 flesjes (bijvoorbeeld van Bavaria) € 1,95.

Welk bier bij de Lidl?

Lidl verkoopt altijd Bitburg. Weer een echt Duits pils: hij smaakt nergens naar. En toch is hij lekkerder dan de eigen merk bieren. Eigenlijk best knap.