Wat Zijn Golden Circle Tickets Arena?

De Golden Circle is de ruimte het dichtste bij het podium. Hier heb je een apart kaartje voor nodig. Er kunnen niet heel veel mensen in en is dus zogenaamd ‘exclusief’. Vaak heb je dan ook een catwalk rond die ruimte lopen, zodat de artiest echt om je heen kan lopen.

Wat is Golden Circle tickets?

Golden Circle tickets zijn staanplaatsen. Deze staanplaatsen zijn direct voor het podium in een speciaal afgeschermd staan vak. Bij Golden Circle tickets is ook het mini-afterconcert van Waylon inbegrepen.

Wat is Golden Circle Lotto Arena?

Deze bevinden zich op het ‘veld’ voor het podium. In sommige gevallen is hier ook een zogenaamde ‘ Golden Circle ‘ voorzien, of wordt er een opsplitsing gemaakt voor speciale pakketten (packages). Het gaat hier om door de organisator in samenspraak met de artiest gekozen en afgescheiden plaatsen op dat middenplein.

Hoeveel staanplaatsen Lotto Arena?

De zaal had oorspronkelijk 13.400 zitplaatsen en daarnaast nog een capaciteit op het middenplein van 1.780 (zitplaatsen) tot 5.000 ( staanplaatsen ) personen. De maximale capaciteit van het Sportpaleis was dus 18.400 plaatsen.

Wat zijn de beste plaatsen in de Ziggo Dome?

Na een aantal bezoeken aan de Ziggo Dome heb ik denk ik de keer dat ik in de onderste ring in de voorste helft (dus de helft het dichtst bij het podium) zat het meest genoten. Wel afhankelijk van het evenement waar je naar toe gaat natuurlijk. Vooraan meespringen heeft ook z’n mooie momenten.

You might be interested:  Wanneer Watermeloen Bedorven? (Solution)

Wat is een pit ticket?

PIT J en PIT B- Tickets Wie een PIT J of PIT B- ticket (van 132 euro) heeft, wordt vanaf 17u00 verwacht aan de PIT ingang (ingang 7) van het Sportpaleis. Wie een Golden Circle ticket heeft (van 102,50 euro) kan via de hoofdingang binnen.

Hoeveel kost het om het Sportpaleis te huren?

De huurprijs bedraagt 250.000 euro. “Nu het EK is afgeblazen, zal het Sportpaleis voor die periode leeg staan”, zegt Jan Van Esbroeck, zaakvoerder van het Sportpaleis. “Een jaar geleden beslisten we om de zaal vrij te houden voor deze zwemwedstrijd. We hebben concerten moeten weigeren.

Hoeveel mensen gaan er in de Ethias Arena?

Reverze is een internationaal harddance-evenement van Bass Events dat jaarlijks plaatsvindt in het Sportpaleis en de Lotto Arena in Antwerpen. Het is een van de grootste indoorevenementen in zijn genre ter wereld. Het evenement ontvangt jaarlijks meer dan 20.000 hardstyle- en hardcoreliefhebbers.

Hoeveel mensen kunnen er in Paleis 12?

P12 is gelegen op de Heizelvlakte en is dé plek voor grote events, zoals grote concerten, conferenties, shows en grote sportevenementen met een maximale capaciteit van 15.000 mensen.

Hoe ziet Ziggo Dome eruit?

Ziggo Dome in cijfers Hoewel de naam anders doet vermoeden, heeft de Dome een vierkante vorm van 90 bij 90 meter, met een hoogte van 30 meter. Aan de buitenkant bevinden zich maar liefst 840.000 ledlampjes, die prachtige (video)beelden kunnen tonen.

Hoe duur is een kaartje voor Shawn Mendes?

VIP 4 • Shawn Mendes Merch Package • €255,00 Please note: This VIP package does not include a Meet & Greet.

You might be interested:  Hoe Lang Is Melkpoeder Houdbaar Na Opening Van Het Pak Of Blik?

Is Billie Eilish uitverkocht?

De Amerikaanse zangeres Billie Eilish geeft op 13 juli een concert in de Ziggo Dome, als onderdeel van haar Where Do We Go? World Tour. De tickets gingen vanmorgen om 9.00 uur in de verkoop. Drie minuten later waren alle kaarten uitverkocht.