Benzine En Tol Berekenen

Benzine En Tol Berekenen

Hoeveel benzine en tol berekenen?

Handmatig brandstofkosten berekenen – Liever handmatig de brandstofkosten berekenen? Ook dat is eigenlijk heel eenvoudig. Als je de afstand weet – of via een navigatieapp opzoekt – en je kent het gemiddelde brandstofverbruik van je auto, dan is het niet zo moeilijk om op basis van de literprijs de brandstofkosten te berekenen.

Neem bijvoorbeeld de reis van Zaandam naar Utrecht, een afstand van 60 kilometer. Stel dat je auto een verbruik heeft van 1 liter op 15 km en de Euro 95 kost € 1,83* per liter. Dan ziet de rekensom er als volgt uit: Eerst deel je de afstand door het verbruik per kilometer. Deze uitkomst vermenigvuldig je met de brandstofprijs en dat levert de totale kosten per rit op.

In cijfers: 60:15 = 4 liter verbruikte brandstof. Dit vermenigvuldig je met de literprijs, € 1,83 in ons geval. Dan kom je uit op € 7,32 aan brandstofkosten. Het verbruik van je auto kun je ondere andere terugvinden in de technische gegevens, bijvoorbeeld door je auto op te zoeken op onze Test & Specificatie-pagina’s,

Hoeveel extra reistijd met caravan?

Reacties: – @Eric antwoordt op 9 november 2008: Mijn ervaring met de Miep-Miep in de auto en andere online routeplanners is dat er ca.20 a 25% aan reistijd bij komt met caravan. Koen antwoordt op 9 november 2008: Bedoel je een routeplanner zoals ViaMichelin.com en routenet.nl (of be) ? Bij beide kan je de optie auto + caravan aanvinken.

 1. Deze routeplanners houden dan rekening met een lagere snelheid.
 2. Ik kan het niet meer terugvinden (heb het eens gelezen), maar zij houden zelfs rekening met een “gemiddelde drukte” op de route : voor filegevoelige wegen rekenen zij met nog een lagere gemiddelde snelheid.
 3. Eric antwoordt op 9 november 2008: Het probleem met bijv.

viamichelin is dat de planning rekening houdt met maximum snelheden op de wegen. Met de caravan mag je in Frankrijk 130 km/uur dus rekent hij ook ermee dat je die 130 km/uur constant rijdt. Er zijn zat combinaties die dat niet halen/rijden. Dan ga je dus de mist in met je verwachte aankomsttijd.

Oen antwoordt op 9 november 2008: Dus daardoor komt het dat die opgegeven uren nooit kloppen ? Wist ik niet / nooit aan gedacht. Net even gerekend : Parijs-Bordeaux doe je met caravan 6 Hr over 590 km. Waarvan 578 km in 5Hr 34′ op autosnelweg. Dat is meer dan 100km/hr gemiddeld. Wat ik soms wel doe : de route laten bereken voor een 20-tonner.

De uurtabel daarvan haal ik wel ongeveer. @Eric antwoordt op 9 november 2008: In het preutse Nederland met de max. snelheid van 80 km/uur zal de verwachte aankomsttijd over het algemeen dus wel kloppen maar daar heb ik geen ervaring mee, in het algemeen heb ik in NL geen miep-miep of online routeplanner nodig.

Ook zijn de maximale afstanden binnnen NL natuurlijk zeer beperkt. In een uurtje of 3 ben je NL door van Noord naar Zuid. Die 80 km/uur rijdt iedereen hier wel op z’n sloffen als ik de discussies mag geloven. Hans B antwoordt op 10 november 2008: Als ik wil weten hoe lang ik over een traject doe – wat ik trouwens niet zo belangrijk vind – dan bereken ik dat met een gemiddelde van 70 km/u.

Dat is dan inclusief rustpauzes en een mix van autowegen en binnenwegen. En dat blijkt dan vrij aardig te kloppen. janka antwoordt op 10 november 2008: Als wij een lang stuk gaan rijden zoals bijvoorbeeld naar het zwarte woud dan is de afstand 630 km. Met de caravan op 90 km/u doe je er dus 630 : 90= 7 uur over. Dat is dus als je aan 1 stuk door rijd met een constante snelheid.

 1. Maar dan komen er nog de stops bij van 15 a 20 minuten en de stukken waar je langzamer moet rijden zoals in de bebouwde kom en of je mischien in een file komt.
 2. We trekken daarvoor nog 1,5 a 2 uur uit en doen er dan 9 uren over.
 3. En dat klopt meestal behoorlijk.
 4. Ook zonder de TT.
 5. Marcel antwoordt op 10 november 2008: Ik ga uit van een gemiddelde van ongeveer 60 km/uur.

Daar zitten dan ook korte stops bij in. Bij veel snelweg kan dat oplopen. Ik rijdt overigens meestal rond de 90 op de teller, dus iets van 84 ofzo in werkelijkheid. Een gemiddelde van 85 zal ik dus nooit halen Ronny antwoordt op 10 november 2008: Elke routeplanner zal waarschijnlijk anders rekenen.

Ik kijk alleen naar de afstand. De tijd is toch nooit correct. Ik ga uit van een gemiddelde snelheid van 70km/hr stops (om de 2 uur)inbegrepen. Op autowegen rij ik ong 90 en voor mij klopt die berekening ongeveer Rob antwoordt op 10 november 2008: Neem je totale afstand, deel deze door je gem snelheid, tel hier de rusttijd, die je zelf neemt en aangeeft, vanaf en je hebt je uitkomst.

Hoe makkelijk wil je het hebben? Carlo antwoordt op 10 november 2008: Ik denk dat als je aan een gemiddelde snelheid van rond de 60 km pu wil ge raken je goed gereden hebt of veel snelweg hebt gehad. Theo antwoordt op 11 november 2008: Over algemeen ga ik uit van een gemiddelde van ongeveer 70 km per uur.

 1. Daar tel ik bij op de tijd voor pauzes.
 2. Rij ik alleen op autosnelwegen waar ik geen oponthoud verwacht, dan ga ik uit van een hoger gemiddelde, b.v 80 km per uur.
 3. Bij alleen secundaire wegen een lager.
 4. Ik ga uit van iedere 2 1/2 uur een half uur pauze.
 5. Mijn schattingen kloppen over het algemeen redelijk.

Natuurlijk moet je onderweg tijd bijtellen voor niet verwachte vertragingen zoals files. John antwoordt op 11 november 2008: Je kunt nog zo veel berekenen, maar er zijn zoveel externe factoren die roet in het eten kunnen gooien. File’s, wegomleggingen, wachttijden bij grens, tankstation e.d.

 • Pech onderweg.
 • Ik vraag me dan ook af wat wil je bereiken met je berekening? Een algehele indruk van tijd zonder alle tegenvallers? Dan heeft Rob gelijk, simpeler kan niet.
 • Janka antwoordt op 11 november 2008: Volgens mij had mijn inbreng dezelfde strekking als die van Rob.
 • Ik voel me dus gediscrimeerd! Snif snif! Theo antwoordt op 11 november 2008: Inderdaad wil ik een algemene indruk hebben van de tijd, die ik nodig heb.
You might be interested:  Hoeveel Kan Ik Lenen Online Berekenen

Bij tegenvallers weet ik dat het langer gaat duren. Bij lange ritten richt ik mij op aankomst tussen 16.00 en 18.00 uur. Een globale planning maken vind ik plezierig voor het maken van de keuze voor een camping. Bij tegenvallers kies ik ervoor of om laat of later aan te komen of om een andere camping te zoeken.

Hans antwoordt op 11 november 2008: De meeste nav-systemen kunnen aangepast worden in hen snelheid/aankomsttijd via het menu. Je kunt nog zoveel berekenen en op “tijd” gaan rijden, incalculeren van file’s (hoe lang of kort ook) en alles op alles zetten om schema’s vast te houden. Waarom? HET IS VAKANTIE.

wat is een uurtje meer of minder? Theo antwoordt op 12 november 2008: Precies omdat het vakantie is. Tijs antwoordt op 12 november 2008: Mee eens. Het is vakantie dus als we onderweg geen zin meer hebben in doorrijden dan stoppen we op de eerstvolgende camping.

Maar ik vind het wel prettig om een beeld te hebben van onze gemiddelde snelheid om van te voren te zien of onze route een beetje past. Ik hanteer daarbij echter geen gemiddelde snelheid per uur, maar kijk naar het te halen dagtotaal. De eerste dag rijden we rustig 1000 km (vroeg opstaan en lege Duitse Autobahn naar het noorden).

Gaan we in Scandinavi van de snelweg af dan is 400 km op een dag al heel wat. bert.s antwoordt op 12 november 2008: ook ik ga net als theo uit van een gemiddelde van 70 kmh. Je moet af en toe tanken, af en toe rusten, file ed. GA je toch sneller dan is dat mooi meegenomen toch? Je kunt ook nog een routeplanner voor je pc nemen en dan de snelheid naar beneden zetten, en dan een berekeneing maken.

Ik kan in mijn auto navigatie ook de snelheden aanpassen.ik kan bijvoorbeeld zeggen dat ik in een vrachtauto rijd, de snelheden komen dan aardig overeen. groet bert.s Ronny antwoordt op 12 november 2008: Bert, Als je de GPS op vrachtauto zet, past hij dan zijn route niet aan vb voor lage bruggen, smalle doorgangen, max gewicht bij bruggen enz.

Bert.s antwoordt op 12 november 2008: Nou ronny niet dat ik weet.ik heb in ieder geval nog niet meegemaakt dat hij vreemde routes wil gaan rijden. Rob antwoordt op 12 november 2008: @ Ronny, de systemen tot nu toe maken nog geen onderscheid in route met VA’s en auto’s.

Ze gebruiken dezelfde software en satelieten. WEL komen er begin volgend jaar aangepaste versies voor VA zodat deze niet meer door dorpskernen en smalle wegen gevoerd worden. Uietraard wel als het de eindbestemming is. Peter antwoordt op 12 november 2008: VOOR: Koen Datum: 09 November 2008 om 22:49 Dus daardoor komt het dat die opgegeven uren nooit kloppen ? Wist ik niet / nooit aan gedacht.

Nooit gemerkt dat je geen 150km kunt met de combinatie, dat je langzamer rijd en optrekt? Er zijn mensen en. Koen antwoordt op 12 november 2008: “””Nooit gemerkt dat je geen 150km kunt met de combinatie, dat je langzamer rijd en optrekt? Er zijn mensen en.””” Graag iets meer uitleg.

carla antwoordt op 17 augustus 2011: Voor een berekening is het aantal km x 1 1/2 uur Dus 500 km is 7,5 uur. janka antwoordt op 17 augustus 2011: Dat komt aardig in de buurt van ons “gemiddelde”. yves antwoordt op 17 augustus 2011: mijn gemiddelde ligt rond de 70 75km/h, stoppen inbegrepen, dus de afstand delen door het gemiddelde en je bekomt een zeer goede richt tijd Jeroen antwoordt op 17 augustus 2011: Topic is uit 2008.

Occasion Aankoopadvies: diesel vs benzine

De tijd is sterk afhankelijk van welke software je gebruikt heb ik gemerkt. Ik heb deze zomer met Sygic Aura genavigeerd op mijn Android telefoon. Het viel mij juist op dat ik tijdens het rijden met de caravan op de Franse Peage slechts 2 a 3 minuten per uur uitliep op de geplande aankomsttijd.

Hoe bereken je brandstof voor een rit?

Neem de kilometerstand van de totale afstand van uw reis en deel deze door uw mijlen per gallon om het aantal liters benzine te krijgen dat u tijdens uw reis nodig heeft. Vermenigvuldig dat cijfer vervolgens met de huidige gasprijs en het resultaat is de geschatte benzineprijs voor uw roadtrip.

Hoe bereken je het benzineverbruik voor een reis?

De eenvoudigste manier om uw benzineverbruik te berekenen, is door het aantal afgelegde kilometers te delen door het aantal liters benzine dat uw voertuig nodig had om bij te tanken. Kortom, dat zijn gereden kilometers gedeeld door liters verbruikt gas.

Wat is de beste navigatie app voor de auto?

1. Google Maps – De meest bekende en gebruikte navigatie-app voor Android-gebruikers is Google Maps. Op vrijwel alle toestellen staat de app voorgeïnstalleerd en het aanbod aan kaarten is enorm. Door de naadloze integratie met Googles eigen zoekmachine vind je tijdens je route gemakkelijk restaurants, hotels of andere bezienswaardigheden.

 • Wanneer aangesloten op Android Auto, krijg je dezelfde realtime verkeersupdates als in de smartphone-app.
 • Wanneer een bepaalde route druk is, past Maps je navigatie aan en ook flitspalen worden onderweg getoond.
 • Ook als je zonder internet op pad gaat, komt Google Maps goed van pas.
 • Via de app kun je namelijk kaarten downloaden en die verschijnen ook in Android Auto.

Je verliest dan wel live-updates, maar plant ook offline gemakkelijk een route.

Kun je een route plannen met de Google Maps-app?

Je KUNT een route plannen met de Google Maps-app op je Android- of iOS-smartphone, maar we raden je aan om de route op je desktop te plannen.

Mag je onderweg in een caravan slapen?

Voor zover de meeste experts op het gebied van campers en campers kunnen zeggen, is er momenteel geen specifieke wet of wet om te voorkomen dat u in een voertuig langs de weg slaapt. Deze wetten verschillen echter als het gaat om kijken naar kamperen versus slapen in je camper.

You might be interested:  Vermogen Bestaande Radiator Berekenen

Kunnen caravans in de fast lane rijden?

Het is belangrijk op te merken dat auto’s en campers niet dezelfde snelheidslimieten hebben, maar dat deze caravans de fast lane kunnen gebruiken. Ook is de rechterrijstrook niet vrij voor een auto met caravan.

Hoe lang rij je over 100 km met caravan?

hoeveel km rijden per dag met caravan (Gesloten voor reacties) – Geplaatst door: andrea, Datum: 23.03.2005 10:49 Ik ben benieuwd hoeveel kilometers anderen per dag rijden met een caravan. Wij gaan op vakantie naar belves en dat is ongeveer 1000 km, wij gaan dit jaar voor het eerst met een eigen caravan en we gaan waarschijnlijk in 2 dagen rijden. Geplaatst door: Johan uit Huizen, Datum: 23.03.2005 11:35 500 km per dag is heel goed te doen. Wij houden zelf altijd aan gemiddeld 80 km/uur, dus inclusief stop’s etc. De eerste dag proberen we dan ruim 600 km te rijden. De 2e dag hoeven we dan niet meer zo ver. Als we thuis vertrekken rijden we vaak omstreeks 07:00 weg. Als we na een overnachting verder gaan zijn we vaak pas rond 08:30 weer onderweg. Geplaatst door: Jan T, Datum: 23.03.2005 13:02 Het gemiddelde van 80 km/h van johan uit Huizen is wel erg optimistisch. In Nederland mag je maar maximaal 80 km/h. Op snelwegen in Frankrijk mag je 130 km per uur, maar je ziet meer dan 90% van de caravans met een snelheid tussen de 90 en 100 km per uur rijden.

Dan is een gemiddelde van tegen de 70 km al heel knap gedaan. Kom je op de N-routes dan kan afhankelijk van de moeilijkheid van het traject (rotondes, haarspelden, binnesteden, enz.)de snelheid zakken tot soms 50 km per uur. De eerste dag in Nederland en door België kun je nog wel lekker opschieten en is 600 à 700 km mogelijk, afhankelijk van je vertrektijd.

De tweede dag kun je dan op een redelijk vroeg tijdstip in de middag aankomen. Geplaatst door: Marjanne, Datum: 23.03.2005 13:24 Wij rijden de eerste dag altijd ongeveer 1100 km. (tot voorbij Lyon) en dat doen we in zo’n 13 uur (dat is dus ruim 80 km., Datum: 23.03.2005 13:32 andrea, je zal het toch zelf moeten ondervinden, wat je vooral niet mag doen is de boel forceren. ben je moe, dan stop je.maar laat je vooral niet leiden door wat anderen zeggen; er zijn zoveel factoren die meespelen op je reistijd ( files,warmte.).

volg je eigen ritme en lichaamstaal. vrienden van mij kunnen gemakkelijk 1000 km rijden, ik daarentegen rij gemiddeld 600 km.omdat ik niet langer wil en kan? rijden. Geplaatst door: daphne, Datum: 23.03.2005 15:11 Andrea, wij zijn ook een aantal jaren geleden in Belves geweest. We wonen in Brabant en hebben de heenreis in 2 dagen gedaan.

De eerste dag zijn we ongeveer tot Vierzon gekomen en hebben daar op een camping overnacht. De tweede dag was de rit wat korter en zijn al vroeg in de middag op de camping in Belves aangekomen. De terugreis verliep toen heel voorspoedig en zijn toen aan een stuk (uiteraard met pauzes) doorgereden naar huis., Datum: 23.03.2005 15:11 Beste Andrea,wij gaan s’avonds om 6 uur rijden tot na Namen en nemen daar onze eerste camping om vervolgens de andere ochtend om 7 uur verder te rijden.Heb je al 250 km gereden. Geplaatst door: ansh, Datum: 23.03.2005 15:17 Zo is het Peter.

Wij doen het ook zoals Peter en Johan uit Huizen. Geniet ook van die 2 dagen reizen, die horen ook bij de vakantie. Als je dan nog een overnachting hebt met e.v. een zwembad, heerlijk toch. Daarbij, kom je in een file hoef je niet zo te stressen van ‘we moeten nog zoveel kilometers’. Een uurtje eerder of later maakt dan niet zoveel uit.

De 2e dag ben je dan redelijk op tijd op je camping zodat je rustig alles kunt uitpakken enzo. Hoef je ook niet eerst weer eens een dag bij te komen van die drukke reis. En Marjanne, hoe jullie dat doen weet ik niet, 1100 km in 13 uur. Als je de stops die je toch moet hebben om voor jezelf (en zeker ook voor anderen) geen gevaar te zijn moet je toch harder rijden dan 80km/u., Datum: 23.03.2005 16:28 Wij rijden ook in 1 dag naar de Landes,is dit jaar van bij ons ongeveer 1070km. Wij vertrekken ongeveer om 9 uur s’avonds en rijden ook in een maal door.wij stoppen wel eens voor te tanken of iets te eten en de benen te strekken.

Ik vind dat goed te doen in 1 dag,wij rijden het meeste van ons reis in het donker. Wij rijden ongeveer 100 km gemiddeld,ook dat gaat omdat het bijna altijd autosnelweg is. Geplaatst door: Marjanne, Datum: 23.03.2005 20:56 Hallo Ansh, Het lukt ons omdat we gemiddeld zo’n 100 km. kunnen rijden met de caravan.

Dat is zonder stops dus 1100 km. in 11 uur. Met de stops erbij (3 x tanken) en het wachten bij de tolpoortjes komt daar dus zo’n 2 uur bij. Alles moet dan wel meezitten, dus geen files natuurlijk. Wij rijden voor een groot deel ‘s avonds, dan is het veel rustiger op de wegen., Datum: 23.03.2005 21:55 Ha Andrea, Wij zijn vorig jaar ook met de caravan naar Belves geweest (vanuit Twente). De heenreis in 3 dagen en de terugreis in 2 dagen. Ook dit jaar gaan we weer naar Belsves en hebben we voor de heenreis weer 3 dagen gepland maar afhankelijk van de omstandigheden kunnen het ook 2 dagen worden., Datum: 23.03.2005 22:53 Gemiddeld 100 rijden mét een caravan, hebben jullie straalmotoren? Gemiddeld 100 houdt in dat je zo’n 120 rijdt met die sleurhut: ONVERANTWOORD! DOM, DOM, DOM. Geplaatst door: bonasera, Datum: 24.03.2005 03:53 Die wild-west verhalen van gemiddeld 100/u met caravan zijn een feit.

Doe ook nu en dan eens 95 a 100 per uur-NIET GEMIDDELD-en de voorbijstekende caravans zijn niet te tellen. Nu iedereen in zijn waarde latend vind ik toch beter veilig naar je stek rijden met een gezond gemiddelde van 70 die al vermoeidend genoeg voor mij is. ps. als het slecht weer is zoek ik zeker een camping op om te overnachten,is nog lastiger dan normaal.

Geplaatst door: Marjanne, Datum: 24.03.2005 08:51 Gemiddeld 100 km. per uur betekent 100. km per uur rijden. De pauzes en ander oponthoud gaan daar dus nog vanaf (zie mijn vorige reactie). De gemiddelde snelheid over het gehele traject is dan zo’n 80 km., Datum: 24.03.2005 10:01 Om gemiddeld 80 km per uur te halen, rijden we ongeveer 100/110 km per uur. We stoppen ongeveer om de 2 a 3 uur. Als we stoppen, dan is dat niet voor 10 minuten, maar vaak toch wel minimaal 30 min. We hebben 2 kinderen die verleden jaar 2 en 4 waren.

Om het tijdens de reis voor een ieder gezellig te houden ga we dus niet van tankbeurt tot tankbeurt rijden. Het klinkt misschien wat “oudbollig”, maar mijn vakantie begint als we thuis vertrekken. “Vroeger”, toen we met z’n tweeen waren, en zonder caravan gingen, wilde we altijd zo snel mogelijk op de plaats van bestemming komen.

Het reizen met de caravan vind ik juist heerlijk, je kan namelijk helemaal niet meer “racen”. In Nederland zoek je een “leuke” vrachtwagen uit en daar blijf je lekker achterrijden. In Frankrijk en België kan je wat harder en daar blijf ik dan ook niet achter een vrachtwagen rijden.

De combinatie auto-caravan rijdt prima bij een snelheid van 100/110 km/uur. Bij deze snelheid ben ik volgens mij zo min mogelijk andere weggebruikers tot last en heb er zelf een veilig gevoel bij. Geplaatst door: Jacob, Datum: 24.03.2005 10:17 Hallo Andrea, Ik deel de mening van Daphne. Ook wij hadden ongeveer 100km voor de boeg naar Belves.

Wij stopten net onder Orleans, camping Olivette. Wij vertrokken van huis rond 0700uur en kwamen op ons gemak in Olivet rond 1500uur. De 2de dag vertrokken we rond half 8 en waren rond 1400 uur op de camping. Geplaatst door: Rivi, Datum: 24.03.2005 10:31 Andrea, Als je er gewoon van uit gaat dat je in ieder geval een overnachtingscamping neemt, bepaal dan de tijd die je wilt rijden en niet het aantal kilometers ! Zoals je ziet, rijdt en pauzeert iedereen verschillend.

You might be interested:  Hypotheek Met Studieschuld Berekenen

Heel veel plezier met jullie caravan ! Geplaatst door: ansh, Datum: 24.03.2005 11:49 Rivi, zo is het wel. Maar als je een overnachting wilt reserveren moet je toch wel ongeveer het aantal km, dat je de 1e dag wilt rijden, weten. Wij houden altijd van stoppen wanneer we willen en hoe lang we willen. Mijn man rijdt altijd en houdt er niet van om bv.4 uur achter het stuur te zitten.

(is ook te lang vind ik). Wij gaan altijd uit van aantal km x 11/2 = aantal uren. Dit klopt ieder jaar behoorlijk. Dus willen we bv. om 7 uur vertrekken en rond 4 uur op overnachting zijn is dat dus 9 uur, is dus ongeveer 600 km. Als dat met totale afstand uitkomt (want het ligt er natuurlijk aan hoeveel km.

Je in totaal moet) doen we het zo. Succes, doe zoals je zelf wilt maar doe het wel rustig aan en geniet ook van de reis. Geplaatst door: Hans, Datum: 24.03.2005 13:40 Van huis naar onze vakantie bestemming is op de kop af 1350 km (Cote d’Azur). We zijn met zijn drieen (m,v en een dochter van 9). We overnachten 2x.

De vertrekdag vertrekken we om 10 uur in de ochtend en rijden dan naar Luxemburg of omgeving (450) en komen dan rond 16.00 uur op een besproken camping aan. om 16.30 is alles voor de nacht geregeld en gaan we doen waar we zin in hebben (bv zwemmen of uit eten).

 • De 2e dag, na het ontbijt, rijden we weer weg richting Dardilly (525 km), we nemen 2 pauzes en komen weer om een uur of 16 op de besproken camping aan).
 • De 3e dag vertrekken we weer om 9.00, na het ontbijt, Weer 2x pauze (1 x kort en 1x lunch), om om 15 uur aan te komen op de camping.
 • Om 17.00 uur is alles rond en gesetteld.

Caravan OK en de tent van de dochter is opgezet. Het bevalt ons prima zo, lekker relaxed, ik rij alleen en ben niet vermoeid aangekomen. Voor de dochter is voldoende te doen en te zien om de tijd te doden. De ega geniet. Eigenlijk is de vakantie al drie dagen bezig voordat je er aan denkt te beginnen., Datum: 24.03.2005 13:56 Beste Johan, Het lijkt wel of ik mezelf hoor praten (vakantie begint bij huis en lekker achter een vrachtwagen aanplakken) dat doen wij dus ook altijd lekker rustig aan. Al dat gejakkeren gehaast van die mensen die gelijk vanuit hun werk achter het stuur gaan zitten,omdat ze iets besproken hebben die zijn niet goed bij hun hoofd.

Is navigatie op je mobiel gratis?

Google Maps – De gratis navigatie app van Google is dé way to go. Google Maps ( Android en iOS ) biedt je 1001 opties. Zoals navigatie, plaatsen opslaan, realtime verkeersinformatie en offline kaarten. Plus Google Street View, waarmee je alvast een virtueel kijkje neemt in de straat waar je moet zijn.

Google Maps is vooral uniek omdat het techbedrijf beschikt over big, big data en jou dus eindeloos veel informatie kan voorschotelen. Zoals openingstijden en reviews van hotels, winkels, musea, parkeergarages, wijnboeren en eigenlijk haast alles wat je maar kunt bedenken. Nadelen? Die zijn er nauwelijks.

Misschien dat de app vrij zwaar is voor je processor en Google veel informatie van je opslaat. Wie weet is het daarom aantrekkelijk ook de volgende alternatieven onder de loep te nemen?

Hoeveel benzine nodig voor 400 km?

De afstand die kan worden afgelegd met 25 liter benzine is 400 km.

Hoeveel benzine nodig voor 300 km?

1) Auto 1 kan 400 km rijden op 20 liter benzine.2) Auto 2 kan 200 km rijden op 5 liter benzine.3) Auto 3 kan 300 km rijden op 10 liter benzine.

Hoeveel benzine nodig voor 100 km?

Als een voertuig 12 liter brandstof verbruikt om 100 km af te leggen, levert het een brandstofefficiëntie van 8,33 kmpl.

Hoe ver kom je met 1 liter benzine?

Wat kost een auto rijden op benzine – Een auto op benzine is voor veel mensen een voordelige keuze. Zeker als je niet al te veel kilometers maakt is een benzineauto voordelig. Benzineauto’s zijn in veel gevallen redelijk zuinig in verbruik ten opzichte van auto’s op gas. Een gemiddelde benzineauto rijdt ongeveer 1 op 14.

Hoever met 1 liter benzine?

Hoeveel verbruikt mijn auto? – U hoort het wellicht wel vaker: “mijn auto rijdt 1 op,”. Een auto is zuinig wanneer het zo min mogelijk brandstof verbruikt per kilometer. Als u gaat kijken naar wat zuinig is om te rijden, dan is 1 liter brandstof op 20 kilometer zuinig en 1 liter brandstof op 3 kilometer onzuinig.