Calorieën Berekenen App

Calorieën Berekenen App
1. Lifesum – Met een handige berekening op basis van jouw gegevens houdt de app bij hoeveel calorieën en macro’s jij mag eten. De app kan je ook helpen bij het volgen van een dieet en je kan je beweging en waterinname bijhouden. Daarbij kun je de app koppelen aan verschillende fitness apps.

Hoe kun je makkelijk calorieën tellen?

Calorieën tellen met een app – Een app is een handige manier om je calorie-inname mee te loggen. Geschikte apps zijn bijvoorbeeld Mijn Eetmeter en de FIT Methode-app, Naast de calorie-inname krijg je ook feedback over hoeveel eiwitten, koolhydraten en vetten je gelogde voeding bevat. Zo krijg je een beter beeld of je meer of minder inneemt dan je nodig hebt.

Hoeveel kcal per dag app?

Dankzij MyFitnessPal weet je precies hoe dicht je in de buurt komt van je doelstellingen op het gebied van voeding, conditie, gewichtsverlies en waterinname. Deze alles-in-een app voor voeding en gezondheid is als een voedingscoach, periodiek vasten tracker, maaltijdplanner en eetdagboek, altijd binnen handbereik.

 1. MyFitnessPal is niet de zoveelste strenge dieet-app.
 2. Het is een gezondheidsapp die je helpt inzicht te krijgen in je gewoonten en eetpatroon, slimmere voedingskeuzes te maken en die je motiveert en steunt op weg naar jouw gezondheidsdoelen.
 3. Download de app en start jouw gratis Premium proefabonnement van 30 dagen waarmee je toegang krijgt tot exclusieve tools om je voeding en sportactiviteiten bij te houden.

Je begrijpt meteen waarom MyFitnessPal de meest populaire voedings- en voedingswaardentracker ter wereld is. ZOVEEL MEER DAN EEN CALORIEËNTELLER EN EETDAGBOEK Met de app heb je altijd een voedingsdeskundige, personal trainer en voedingscoach bij de hand.

Houd bij wat je eet – met gebruiksvriendelijke tools houd je snel en eenvoudig je voeding bij ■ Vasten bijhouden – Time je vastenperiodes en houd je voortgang bij ■ Houd je activiteiten bij – voeg workouts toe en tel je stappen met de fitnesstracker ■ Stel persoonlijke doelen – gewichtsverlies, gewichtstoename, op gewicht blijven, voeding en conditie ■ Bekijk je vooruitgang – een snel overzicht of een uitgebreide analyse van voeding en calorieën ■ Connect met onze community – vind vrienden en motivatie op onze actieve forums MEER INFO OVER DE FUNCTIONALITEITEN EN VOORDELEN Weet of je op de goede weg bent door bij te houden wat je eet Ontdek welk voedsel je het meeste energie geeft.

Het is niet zozeer een dieet-app, calorieënteller om gewicht te verliezen, of een snellere manier om vet te verbranden, met MyFitnessPal neem jij zelf je verantwoordelijkheid en begrijp je wat je in je lichaam stopt. ■ Een van de grootste voedseldatabases – houd de calorieën bij van meer dan 14 miljoen voedingsmiddelen (inclusief restaurantmaaltijden) ■ Nieuwe tracker periodiek vasten – Time je vastenperioden en houd een dagboek bij van je voortgang ■ Snel en eenvoudig voeding bijhouden – typ om te zoeken, voeg voeding uit je geschiedenis toe, of scan een barcode met de camera van je telefoon ■ Calorieënteller – automatisch calorieën tellen en je dagelijkse vooruitgang bekijken ■ Macrotracker – bekijk het overzicht van koolhydraten, vetten en eiwitten in grammen of percentages, geen aparte koolhydratenteller of keto-dieetapp nodig! ■ Voedingstracker met duidelijke overzichten – analyseer je voedingsinname en stel specifieke doelen voor macro’s, cholesterol, zout, vezels en meer Pas de app-instellingen aan jouw wensen aan Kies de instellingen die jou helpen je doelen te bereiken.

You might be interested:  Vervoerskosten Naar Een Arts Of Ziekenhuis Berekenen

■ Persoonlijke doelen – tel calorieën per maaltijd of per dag, stel macro-doelen en meer ■ Gepersonaliseerde dashboards – kies de statistieken die je belangrijk vindt ■ Proteïneteller – stel je proteïnedoelen in en houd bij hoeveel je eet door de dag ■ Voeg je eigen maaltijden/maaltijdtracker toe – bewaar recepten en maaltijden om snel gegevens in te voeren ■ Verbind meer dan 50 apps en apparaten – van fitnesstrackers tot smartwatch-apps ■ Track met Wear OS – een calorieënteller, watertracker en macrotracker op je horloge ABONNEMENTSPRIJZEN EN -VOORWAARDEN Je kan MyFitnessPal gratis downloaden en gebruiken.

Als je upgrade naar MyFitnessPal Premium, kun je kiezen uit een maandelijks of jaarlijks abonnement met automatische verlenging. Je betaalt met je creditcard via je iTunes-account bij bevestiging van je aankoop. Het abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij je deze functie na aankoop uitschakelt in de instellingen van je iTunes-account, of wanneer je je abonnement ten minste 24 uur voor afloop van de abonnementstermijn opzegt.

Bekijk onze volledige Algemene Voorwaarden en ons Privacybeleid op: https://www.myfitnesspal.com/nl/privacy-and-terms 8 jun.2023 Versie 23.11.5 Periodiek vasten! Met onze nieuwste Premium-functie kun je dagelijks vasten in realtime volgen, gewoon vanuit je dagboek. Kies een vastenpatroon en begin en stop met vasten als je er klaar voor bent.

We vinden dit geweldig: met nog meer van je belangrijkste voedingsgegevens in één app kun je nog makkelijker trends zien en op schema blijven.

Hoe weet je hoeveel calorieën er in eten zit?

Word je dik van winterse kost? Als het kouder wordt, krijg je vanzelf zin in stevige, voedzame winterkost. Kooktijdschriften vermelden bij recepten vaak het aantal calorieën. Maar hoe wordt dat eigenlijk gemeten? Hoeveel energie en daarmee hoeveel calorieën iets bevat, wordt gemeten door het eten te verbranden in een zogeheten bomcalorimeter. Een geïsoleerd vat wordt gevuld met een afgemeten hoeveelheid voedsel en zuivere zuurstof en ondergedompeld in water. Met een vonk wordt het voedingsmiddel aangestoken en als het verbrandt, warmt het water rond het vat op.

Kun je afvallen door alleen calorieën te tellen?

Calorieën tellen kan helpen bij het afvallen. Als je wilt afvallen is het belangrijk om minder energie binnen te krijgen dan je verbruikt, als je calorieën telt weet je beter wat je binnenkrijgt. Maar alleen calorieën tellen geeft je geen informatie over hoe gezond je eet. Een gezond voedingspatroon is belangrijk om alle nodige voedingsstoffen binnen te krijgen.

Waar val je echt van af?

Welk lichaamsdeel valt het snelst af – Waar je het eerste afvalt is voornamelijk afhankelijk van jouw genetica. Dit kan je dus zelf niet beïnvloeden. Meestal val je eerst af op de plek waar je het meeste lichaamsvet hebt. In het algemeen slaan mannen meer vetmassa op rond de buik.

Mannen gaan dan meestal ook sneller afvallen op de buik dan op andere plaatsen. Vrouwen daarentegen slaan meestal meer vet op rond hun bovenbenen en heupen. Zij gaan daar meestal eerst afvallen voor ze meer bij hun buik gaan afvallen. Na de menopauze gaan vrouwen meer een vetverdeling van een man krijgen.

You might be interested:  Kwh Per Dag Berekenen

Zo gaan ze meer vet opslaan rond hun buik terwijl ze vet gaan verliezen rond hun heupen en billen. Een vrouw na de menopauze kan dus mogelijks ook eerst voornamelijk afvallen rond de buik en dan pas in meerdere mate op andere plaatsen. Stress kan door een verhoging van cortisol ervoor zorgen dat er meer vet opgeslagen wordt rond de buik.

Waarmee val je het beste af?

Cardio of krachttraining: wat werkt het best? – Uiteindelijk draait afvallen om meer calorieën verbranden dan je binnenkrijgt. Dat kan door meer bewegen en minder eten. Een combinatie werkt het best om het afvalproces te ondersteunen en, belangrijker, om het resultaat vast te houden.

 1. Maar hoe werkt dat? En welke sport om af te vallen werkt het best? Wetenschappers hebben zich al langer gebogen over de vraag welke sportvorm het beste helpt om af te vallen.
 2. Daarbij verdelen ze ‘sport’ in grofweg 2 categorieën.
 3. De sporten waarvan je hart sneller gaat slaan (cardio) en sporten waarvan je meer spiermassa krijgt (vooral krachttraining).

Als je puur kijkt naar het aantal calorieën wat je verbrandt tijdens het sporten, dan is cardio de winnaar. Onder cardio vallen sporten zoals fietsen, hardlopen, zwemmen, Afhankelijk van je tempo en de intensiteit kun je al snel 300 tot 800 calorieën per uur verbranden.

Is MyFitnessPal goed?

Conclusie – MyFitnessPal is een uitstekende manier om meer bij te leren over je eigen lichaam en je voeding. Het kan een zeer handige – maar tijdrovende – manier zijn om op een correcte manier te vermageren, bij te komen of te bodybuilden aan de hand van een applicatie die je altijd bij je hebt.

 • Toch zijn er ook heel wat (grote en kleine) mankementen die de app makkelijk zou kunnen oplossen.
 • De gebruiksvriendelijkheid kan door middel van een paar tweaks snel verbeterd worden, notificaties zouden beter en breder kunnen ingezet worden, en je voedingsdagboek zou er ook veel beter kunnen uitzien door hier en daar wat meer kleur of objecten aan toe te voegen.

: MyFitnessPal uitgetest: je bent wat je eet

Hoeveel calorieën om 1 kg af te vallen?

Hoeveel kilo kan je per week afvallen? – Om op gewicht te blijven, moet een man gemiddeld 2.500 calorieën per dag eten. En een vrouw 2.000 calorieën. Voor mannen zijn dat dus 17.500 kcal per week en voor vrouwen 14.000 calorieën. Tip: Gebruik onze formule om jouw persoonlijke caloriebehoefte uit te rekenen Om één kilogram lichaamsvet te verliezen, moet je 7.500 calorieën verbranden.

Is de YAZIO app gratis?

Met de gratis YAZIO Calorieënteller App voor iPhone kan je je dagelijkse voedselinname bijhouden, je activiteiten bijhouden en succesvol afvallen! Calorieën tellen en afvallen is nog nooit zo makkelijk geweest! Meer dan 50 miljoen mensen hebben hun goede voornemens al behaald dankzij YAZIO.

 • Doe ook mee! “Ik ben al 7 kilo afgevallen, en met de calorieteller krijg je een goed beeld van je voedselinname.
 • Mijn doel is om op 80 kilo te komen.
 • Ik begon op 102 kilo.” (Sandra via Facebook) Meer succesverhalen van onze gebruikers: – Alex: “Ik gebruik de calorieteller sinds april en ben al meer dan 27 kilo kwijt.

De app is heel bruikbaar.” – Marieke: “De nieuwe Calorieënteller App is geweldig – net als de supersnelle en betrouwbare ondersteuning!” – Michael: “Ik ben anderhalf jaar geleden gestopt met roken, en ben bijna 20 kilo aangekomen. Nu moet ik afvallen – ik ga het proberen met de YAZIO Calorieënteller App.” YAZIO is de beste dieet- en afval-app voor iPhone en iPad – Gratis download en registratie – Persoonlijk plan voor gewichtsverlies, spieren kweken en veel meer – Calorieëntabel met meer dan 2 miljoen voedingswaren – Voedingswaardetabel en voedingsdagboek voor alle maaltijden – Hou je calorieën, koolhydraten, proteine en vet bij – Maak maaltijden en voeg je favoriete nieuwe etenswaren toe – Kopieer je gegevens makkelijk naar andere dagen – Ingebouwde barcode-scanner om snel voeding te vinden – Hou je sportactiviteiten, oefeningen en dagelijkse beweging bij – Calorieënteller om je verbrande calorieën bij te houden – Hou je stappen dagelijks bij en word actiever – Gewicht bijhouden met de gewichtsmonitor – Beoordeel je dieet en mijlpalen – Synchroniseer met de Health App en andere fitness apps – Gebruik de Watch App De voordelen van YAZIO PRO zijn onmiskenbaar – PRO is een zinvolle uitbreiding van de gratis app – Met PRO bereik je je doel dubbel zo snel – Dieten zoals weinig koolhydraten, veel proteïne of weinig vet – Meer dan 100 gezonde, lekkere recepten – Slimme, intelligente voedselbeoordeling – Meer analyse, inclusief dieet, activiteiten en lichaamsstatistieken – Hou andere belangrijke voedingsstoffen zoals suiker, vezels en zout bij – Leer wat de etenswaren met de meeste carbs, proteïne en vet zijn – Toon vooruitgang over de afgelopen 2,5 jaar – Hou lichaamsvet, bloeddruk en bloedsuiker bij – Meet je borst, middel, heupen en dijen – Plan je dieet en sport voor de komende dagen – Geen advertenties – wie wil dat niet? – Steun de continue verbetering van YAZIO Je kan PRO kopen via een in-app aankoop.

 1. YAZIO PRO is goedkoper dan vergelijkbare Calorieënteller Apps voor diëten en afvallen.
 2. PRO 3 maanden – PRO 6 maanden – PRO 12 maanden Als je voor PRO kiest, wordt je betaling geregeld via je iTunes account via een aankoopbevestiging.
 3. Je abonnement wordt automatisch verlengd kort voor hij afloopt, voor dezelfde prijs en periode, tenzij je uiterlijk 24 uur voordat het abonnement afloopt, opzegt.
You might be interested:  Capaciteit Warmtepomp Berekenen

Abonnementen kunnen worden bijgehouden via je iTunes account nadat je ze hebt aangeschaft. Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen of een abonnement op te zeggen tijdens de lopende periode. Terms of Use: https://help.yazio.com/hc/articles/203444951 Voor meer assistentie: http://help.yazio.com Wil je ons helpen YAZIO een nog betere voedings-app te maken? Wij zijn blij met je feedback en suggesties.

Is Lifesum een goede app?

Dieetplannen – Jammer is wel dat de recepten achter de betaalmuur zitten. Ook als je gebruik wilt maken van maaltijdplannen met complete boodschappenlijstjes en van de verschillende programma’s voor periodiek vasten, dan kun je dat alleen in de premium versie doen.

 • Dieetplannen die de premium versie biedt zijn bijvoorbeeld Suikerdetox, Vegan voor een week en Paleo.
 • Wil je de app gratis houden? Dan kun je naast deze een gratis receptenapp zoals FitChef downloaden.
 • Hoe dan ook, Lifesum ondersteunt echt als je wilt afvallen.
 • De app moedigt aan.
 • Alles is makkelijk bij te houden, ziet er overzichtelijk uit en je kunt je statistieken inzien zonder meteen te hoeven upgraden naar de premium versie.

Lifesum is een aanrader voor als je hulp wilt om je streefgewicht te behalen. Of puur gezonder wilt leven en inzicht wilt krijgen in je eetpatroon.0 Powered by