Fbto Autoverzekering Berekenen

Fbto Autoverzekering Berekenen

Is FBTO een goede autoverzekering?

FBTO scoort gemiddeld een 8,3. Dit is het gemiddelde cijfer uit 7158 reviews. Daarvan hebben 3777 klanten ook nog een toelichting gegeven over FBTO door middel van een review. Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij FBTO een autoverzekering hebben afgesloten.

Hoeveel korting na 1 schadevrij jaar FBTO?

Dan krijg je 7,5 % korting op de premie van de basisverzekering. Je bouwt natuurlijk bij de 2e auto wel weer opnieuw schadevrije jaren op. Goed om te weten: je krijgt alleen korting op de premie die je betaalt voor de basisverzekering. De korting geldt niet voor de premie voor extra opties en modules.

Is FBTO onderdeel van Achmea?

Bekende merken – FBTO maakt deel uit van Achmea, de grootste verzekeringsgroep in Nederland. Andere bekende merken van deze groep zijn: Avéro Achmea, Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis. Het hoofdkantoor van Achmea is gevestigd in Zeist en heeft ondernemingen in zeven Europese landen.

Wat is de duurste autoverzekering?

Duurste WA verzekering – De WA verzekering is de minimale dekking die iedereen moet afsluiten. Het is doorgaans de goedkoopste dekking. Uit de berekening blijkt dat je bij HEMA en de Goudse het duurste uit bent voor de autoverzekering in 2022. De premie bij HEMA is €26,80 en bij de Goudse €26,08. De goedkoopste premie vind je bij Ditzo.

Hoeveel kosten 5 schadevrije jaren?

Schadevrije jaren verliezen na schade claimen U verliest schadevrije jaren door schade te claimen bij uw autoverzekeraar. Eén schade kost u vijf schadevrije jaren. Wanneer u meer dan 15 schadevrije jaren heeft, valt u na een schadeclaim altijd terug naar 10 schadevrije jaren.