Human Design Berekenen

Human Design Berekenen

Wat is een Human Design Reading?

Een Human Design reader werkt als vertaler van jouw chart – Tijdens een reading neemt de reader je door jouw unieke Human Design chart heen. Hij/zij werkt als het ware als een tolk, en weet de visuele representatie te vertalen zodat jij inzicht krijgt in je chart en daarmee in jezelf.

 1. Je Human Design chart kan inzicht geven in hoe je met energie omgaat.
 2. Het laat zien wat je in het leven komt brengen en geeft inzicht in je talenten en valkuilen.
 3. Het vertelt je wat je rol is in de wereld en hoe jij het beste beslissingen kunt nemen.
 4. Eigenlijk kun je hierin heel duidelijk zien wie jij bent (of hoort te zijn) en daarmee ook wat jij NIET bent en wat je dus mag los laten.

Tijdens een Human Design reading wordt het grote plaatje geschetst van jouw leven, wat je hier komt leren, en wat je hier komt brengen.

Wat is een manifest Generator?

Aura van een generatortype – In basis is een manifesting generator dus een generator. Dit komt omdat het aura, de mechanics van energieuitwisseling met de omgeving en hoe mensen jou ervaren, zich hetzelfde gedraagt als die van een generator. Het is een omhullend aura dat als een magneet mensen, kansen en dingen haar energieveld intrekt.

Waarom Human Design?

Human Design is een geweldig & complex systeem waarmee jij inzicht krijgt in wie jij van nature eigenlijk bent: jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. Het systeem is namelijk gebaseerd op een combinatie van wetenschap en spiritualiteit en trekt lessen uit o.a.

 • Kwantummechanica, biochemie, astrologie & de chakra’s uit het Hindoeïsme.
 • Jouw unieke Human Design Chart wordt berekend op basis van je geboortedatum, tijd en plaats.
 • Vervolgens werk ik jouw chart uit in een uitgebreid Human Design rapport.
 • Deze persoonlijke gebruiksaanwijzing geeft heel veel herkenning, erkenning, bevestiging en daardoor veel rust.

Het maakt daarnaast ook direct helder waarom jij tegen bepaalde zaken in je leven aanloopt. Je leert jezelf dus beter kennen en je krijgt als het ware een vrijbrief om jezelf te zijn. Daarmee is Human Design een mooie stap om jouw leven naar een Next Level te brengen. Human Design onderscheidt vijf types in de wereldbevolking:

You might be interested:  Prijs Per Liter Berekenen

Manifestor (8%)Manifesting Generator (33%)Generator (37%)Projector (21%)Reflector (1%)

Human Design onderscheidt 12 profielen. In elk profiel zit een deel bewuste eigenschappen, maar ook deel meer onbewuste eigenschappen. Je profiel is daarmee een samenvatting van hoe jij bent en hoe je overkomt op anderen. De strategie maakt duidelijk hoe jij zaken in het leven moet aangaan:

Initiëren en informerenWachten, reageren & informerenWachten en reagerenOp een uitnodiging wachtenEen maandcyclus wachten

Jouw autoriteit maakt duidelijk op basis waarvan je besluiten kunt nemen:

EmotieOnderbuikgevoelIntuïtieHartGeweten

Human Design onderscheidt vijf types in de wereldbevolking. Ik noem ze ook wel energietypes omdat je type veel zegt over de manier waarop jouw energie werkt. Hier bedoel ik mee dat je type iets zegt over hoe jij je energie in deze wereld inzet, hoe jij omgaat met anderen en met hun energie en op welke manier jij dingen voor elkaar krijgt.

Daarom geeft het heel veel inzicht en duidelijkheid als je weet welk type je bent. Daarnaast is het erg interessant om te weten welk type jouw partner, kind, vriendin, of iemand anders die dichtbij je staat, is. Geloof mij, je gaat met hele andere ogen naar jezelf en je omgeving kijken als je dit weet.

De vijf Human Design types zijn:

   Wat betekent single Definition in Human Design?

   Definities DEFINITIES: Op je chart die jullie ondertussen niet meer onbekend zal zijn, tref je ook het onderwerp Definition. Daar gaan we het nu over hebben. Maar eerst een klein voorbeeld uit de praktijk; Theo en Thea zitten thuis op de bank en zijn in gesprek. ” Moet je nu alweer de hort op Thea? Het is toch hartstikke gezellig zo met z’n tweetjes.

   Je gaat eigenlijk altijd de hort op als we samen thuis zijn.” ” Ja, sorry hoor Theo. Dat ligt niet aan jou, maar Ik moet er gewoon uit. Ik word er helemaal gek van als ik hier thuis blijf zitten. Anders ga je toch mee?” “Nee hoor Thea. Daar heb ik helemaal geen behoefte aan. Ik blijf liever thuis”. Wat kan hier aan de hand zijn? Theo blijkt een single definition te hebben en Thea een triple split definition.

   Definition kan worden gezien als een energiestroming, die ontstaat als 1 of meerdere energiecentra met elkaar verbonden worden. Op de bijgevoegde afbeelding zie je de verschillende definitions die mogelijk zijn. Er zijn 5 verschillende Definitions, te weten; – Single Definition (42%) – Split Definition (46%) – Triple Split Definition (10%) – Quadruple Split Definition (0,5 %) – Geen Definition (1,5 %) Definitions geven aan hoe deze energiestromen lopen.

   • De aard van je definition bepaalt hoe je je verbindt met anderen, omdat wij onbewust zoeken naar een verbinding tussen deze energiestromen teneinde een bepaalde “heelheid” te kunnen ervaren.
   • Single Definition: Als je een single Definition hebt, heb je 1 energiestroom en bezit je een zelfredzame levenskracht, die een zekere betrouwbaarheid en consistentie biedt.

   Je hebt niet perse anderen nodig om “heelheid” te ervaren want die heb je zelf al in je. Split Definition: Er zijn twee afzonderlijke energiestromen, die onafhankelijk van elkaar werken. Er kan hierdoor een gevoel zijn dat er iets ontbreekt. Splits definitions zijn hier voor relaties en hebben deze nodig om “heelheid” te kunnen ervaren.

   • Het gevaar bestaat dat zij zich focussen op dat wat in hun ontbreekt en daar een leven lang naar op zoek gaan.
   • Triple Split Definition: Er zijn drie afzonderlijke energiestromen die onafhankelijk van elkaar werken.
   • Daarom hebben triple splits, verbindingen met de energieën van veel verschillende mensen nodig om hun interne energiestromen met elkaar te kunnen verbinden en zo “heel” te worden.

   Triple splits zullen niet zo snel bij 1 persoon vervulling kunnen vinden. Het is dan ook raadzaam dat als je deze definition hebt, je regelmatig in openbare ruimtes te bevinden waar anderen mensen zijn, zoals een winkelcentrum, café, openbaar vervoer enz.

   Quadruple Split Definition: Er zijn 4 afzonderlijke energiestromen, die onafhankelijk van elkaar werken. Minstens 8 van de 9 centra zijn bij hen gedefinieerd. Zij hebben meerdere intense verbindingen nodig met mensen om “heelheid” te bereiken en zijn eigenlijk de geboren polygamisten. Geen Definition: Dit geldt alleen voor de Reflector.

   Er zijn geen energiestromen want er zijn geen gedefinieerde centra. Als je een Reflector bent zal je in contact met anderen hun levenskracht en aura ervaren en versterken wat in de ander zit. Je reflecteert dus slechts de ander; er valt in jezelf niets “heel” te maken.

   Hopelijk is nu een beetje duidelijk geworden dat Theo met zijn single definition eigenlijk niemand anders nodig om zijn “heelheid” te kunnen ervaren. Hij heeft 1 aaneengesloten stroom van energie. Thea heeft met haar triple split definition juist wel meerdere mensen nodig om haar 3 energiestromen te kunnen verbinden teneinde haar “heelheid” te kunnen ervaren.

   Zij zal dus veel vaker onder de mensen willen zijn dan Theo. Dit wetende geeft veel meer rust en begrip in huize T en T. : Definities

   Hoeveel kanalen Human Design?

   Als het gaat om Human Design, kunnen we allerlei aantallen op je afvuren. Het systeem omvat 5 energietypes, 6 profielen, 13 planetaire imprints, 9 centers, 64 poorten en 36 kanalen, En over deze poorten en kanalen willen we wat meer vertellen. Want waar staan ze eigenlijk voor? Hoe moet je ze lezen en interpreteren? Laten we beginnen bij de centers,

   1. Je Human Design Chart bestaat uit negen energie centers: het Hoofd, Ajna, Keel, G, Hart/ego, Sacraal, Emotie, Milt en Wortel centrum.
   2. Elk centrum staat voor een bepaald thema, een bepaald onderwerp, Bijv.
   3. Intuïtie, of emoties, of je G centrum staat bijvoorbeeld voor je identiteit.
   4. In een centrum zie je allemaal nummertjes/cijfertjes staan; dit zijn de poorten ( gates ).

   In totaal zijn dat er 64. Deze poorten geven verdieping en nuance aan de centers. Zij representeren net als de centers een bepaald thema; een specifieke eigenschap of kwaliteit, Deze poorten zijn ofwel geactiveerd (gekleurd) of niet geactiveerd (wit). Wanneer twee tegenover elkaar staande poorten zijn geactiveerd, ontstaat er een kanaal ( channel ) (een gekleurde lijn).

   1. In totaal zijn dat er 36.
   2. Binnen een kanaal versterken twee eigenschappen elkaar; er is sprake van een krachtige energiestroom.
   3. Je hebt niet alleen beschikking over de twee eigenschappen, maar ook de energie om deze eigenschapen in te zetten.
   4. En eigenlijk ontstaat er een derde eigenschap of kwaliteit.
   5. Wat het tot jouw unieke kracht maakt.

   Is een kanaal wit, dan is dit kanaal niet geactiveerd in je design.

   Hoeveel procent is projector?

   Projectors ( 20% van de wereldbevolking ) zijn van nature gevoelig voor en bewust van de energie van anderen. Zelf zijn ze een non-energie type. Ze kunnen de talenten van anderen goed herkennen.

   Wat is een Human Design Reading?

   Een Human Design reader werkt als vertaler van jouw chart – Tijdens een reading neemt de reader je door jouw unieke Human Design chart heen. Hij/zij werkt als het ware als een tolk, en weet de visuele representatie te vertalen zodat jij inzicht krijgt in je chart en daarmee in jezelf.

   Je Human Design chart kan inzicht geven in hoe je met energie omgaat. Het laat zien wat je in het leven komt brengen en geeft inzicht in je talenten en valkuilen. Het vertelt je wat je rol is in de wereld en hoe jij het beste beslissingen kunt nemen. Eigenlijk kun je hierin heel duidelijk zien wie jij bent (of hoort te zijn) en daarmee ook wat jij NIET bent en wat je dus mag los laten.

   Human Design How to Read Your Chart

   Tijdens een Human Design reading wordt het grote plaatje geschetst van jouw leven, wat je hier komt leren, en wat je hier komt brengen.