Rtc Taxi Kosten Berekenen

Rtc Taxi Kosten Berekenen
RTC Taxi Tarieven

 • RTC Taxi Tarieven.
 • 1-4 personen:
 • instaptarief €3.36.
 • vervolgtarief €2.47 per kilometer.
 • tijdtarief €0.41 per minuut.
 • wachttijd €46,29 per uur.

Wat kost een taxirit van 20 kilometer?

Tarieven gebruik taxi

Soort taxivervoer Maximum starttarief Maximum kilometertarief
Personenauto (maximaal 4 personen) € 3,60 € 2,65
Busje (5 tot 8 personen) € 7,33 € 3,34

Hoe werkt de RTC app?

Rotterdamse Taxi Centrale Altijd Internet Korting!✔️ • RTC 010-462.60.60 De Rotterdamse Taxi Centrale is al meer dan 50 jaar de grootste taxicentrale van Rotterdam en werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde chauffeurs. Met meer dan 700 voertuigen vervoeren wij dagelijks meer dan 10.000 passagiers veilig naar hun bestemming.

 1. U kunt een taxi bestellen door te bellen naar ons vertrouwde nummer: 010-462.60.60.
 2. Onze telefonistes staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, voor u klaar evenals al onze taxichauffeurs.
 3. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen voor al uw vragen en/of prijsopgaves.
 4. De Rotterdamse Taxi Centrale hanteert het laagste metertarief van alle centrales in Rotterdam.

Tevens bieden wij middels diverse producten aantrekkelijke kortingen waardoor iedereen gebruik kan maken van onze diensten. Met een RTC taxi betaalt u dus nooit teveel! Een taxi reserveren zodat u zeker weet dat uw taxi aanwezig is op het moment dat u deze nodig heeft? Online reserveren en betalen doet u eenvoudig en snel gewoon vanuit uw kantoor of huiskamer.

 • U ontvangt tevens direct een bevestiging van uw reservering.
 • Al onze chauffeurs zijn in het bezit van van het RTX keurmerk en overige vereiste papieren en vergunningen.
 • Zij zijn uitvoerig opgeleid in o.a: product- en stratenkennis, klantvriendelijkheid, het nieuwe rijden, veiligheid, EHBO en anti-agressie.

Natuurlijk kunt u in onze taxi’s betalen zoals het u het beste uitkomt. Pinnen mag maar tevens accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen. Uiteraard kunt u ook gewoon contant afrekenen bij de chauffeur. U ontvangt altijd een geprinte bon als betalingsbewijs.

 1. Online bestellen en reserveren is makkelijk, snel en zo geregeld! U kunt online uw taxi bestellen voor direct of vooraf reserveren zodat u zeker weet dat u niet hoeft te wachten.
 2. Reserveringen dienen 24 uur van tevoren bij ons binnen te zijn zodat wij uw vervoer kunnen inplannen Met Airport Taxi Prive van de Rotterdamse Taxi Centrale reist u voordelig van en naar elk vliegveld zonder dat u een taxi hoeft te delen met andere passagiers.

Om in aanmerking te komen voor onze aantrekkelijke kortingen dient u 24 uur van tevoren uw vervoer te reserveren. RTC zakelijk is bestemd voor bedrijven waarbij stiptheid, kwaliteit en uitstraling een eerste vereiste zijn. Met RTC Zakelijk bent u niet alleen verzekerd van een optimale service, u bent ook verzekerd dat uw chauffeur voortijdig aanwezig is en op u staat te wachten en nooit andersom! Wilt u ook altijd korting ontvangen op uw RTC taxi? Dat kan met de RTC Taxi App voor Android & Iphone! Bestellen en reserveren is eenvoudig en u krijgt naast korting tevens direct een vaste prijs te zien voor uw vervoer. De Rotterdamse Taxi Centrale biedt u de mogelijkheid om snel en eenvoudig uw taxi online te bestellen waarbij u tevens vooraf een vast tarief ontvangt voor uw vervoer. U kunt natuurlijk ook gewoon bellen op telefoonnummer 010-462.60.60. De Rotterdamse Taxi Centrale staat 24 uur per dag klaar voor al uw vragen, reserveringen en bestellingen. Met RTC Airport Taxi Prive reist u direct naar ieder gewenst vliegveld met uw eigen prive-taxi. U deelt dus nooit uw taxi met vreemden maar gaat direct van of naar het vliegveld. Bovendien ontvangt u kortingen die kunnen oplopen tot wel 30%! Zo reist u bijvoorbeeld al vanaf €135 onbezorgd van Rotterdam naar Schiphol Airport.

Wat kost een taxi van Rotterdam naar Gouda?

Gouda taxitarieven: altijd korting voor vroegboekers

Vanaf Naar Prijs (Max.)
Gouda Rotterdam Centrum € 50,00
Gouda Amsterdam Schiphol (24 uur) € 49,50
Gouda Den Haag Centrum € 64,50
Gouda Utrecht Centrum € 69,50

Wat kost een taxirit naar Rotterdam Airport?

Per taxi van en naar Rotterdam The Hague Airport – Rotterdam The Hague Airport is niet direct bereikbaar met de trein, u moet altijd nog overstappen op de bus op Rotterdam Centraal of de metro/bus op Den Haag Centraal. Dat wil zeggen dat u dus minimaal een keer moet overstappen als u met het OV naar Rotterdam The Hague Airport wilt.

Wat is het salaris van een taxichauffeur?

Het gemiddelde salaris voor a taxichauffeur (m/v) is € 14,28 per uur in Nederland.1.4k salarissen doorgegeven, bijgewerkt om 13 juni 2023.

You might be interested:  Zzp Of Bv Berekenen

Kan je met pin betalen in de taxi?

Kan ik in de taxi met creditcard of pin betalen? – In bijna alle taxi’s kunt u met zowel creditcard als met pin betalen. Aangezien nog niet iedere taxi is voorzien van de noodzakelijke apparatuur dient u dit aan te geven tijdens uw reservering.

Wat kost een taxi van Rotterdam naar Schiphol?

Vele voordelen van onze luchthaventaxi – De taxi van Oranje Taxi Service biedt u vele voordelen, U hoeft geen beroep te doen op familie, vrienden of kennissen en u spaart de kosten van benzine en parkeren op Schiphol uit. U hoeft niet te sjouwen met koffers, want u wordt met onze Rotterdam Schiphol taxi voor de deur van de vertrekhal afgezet.

Wat kost een taxi van Vlaardingen naar Schiphol?

Taxi Vlaardingen Schiphol Airport €80 euro “AT YOUR SERVICE” – Taxi Vlaardingen Schiphol Airport €80 euro. (Aro Anders Taxi Team) Schiphol taxi vervoeren we klanten door verschillende landen, prima service, goed en goedkoop. Aro Anders Taxi Team Schiphol taxi service werkt in U regio tegen zeer scherpe taxiprijzen naar alle luchthavens Schiphol.

Hoe boek je een taxi?

Taxi boeken Je boekt eenvoudig een rit van en naar het station via de NS-app of op ov. taxi. Tot 30 minuten voor aanvang van de rit kun je een taxi boeken. Dus ook als je nog onderweg bent in de trein.

Wat kost een taxi van Rotterdam naar Amsterdam?

Taxi Amsterdam Rotterdam Vaste Rit Prijzen Taxi U kunt on-line betalen en prepaid reizen, op verzoek ontvang u een betaal-link. In andere gevallen betaalt de passagier met kaart of contant. Stelt de calculator een hogere ritprijs voor dan hieronder afgebeeld, neem dan contact met ons op.

Op zoek naar een Taxi deal, maar niet op de route Amsterdam van en naar Rotterdam? Ontdek Vast Tarief Rotterdam – Schiphol Reserveer met een vaste prijs van circa 140 Euro de taxi van Amsterdam naar Rotterdam. Maximaal 7 passagiers. Toeslag 5 Euro Per Persoon Voor De 5e tot en met de 7e Passagier. Afspraak is afspraak bij elke rit, en daar hoort op tijd vertrekken en aankomen bij.

En bij vertrek vanuit Rotterdam helpt de lokale kennis van de chauffeur uit Amsterdam in combinatie met de trambaanontheffing met het op tijd aankomen. Ter indicatie van de precieze tariefstelling de voorbeelden: van Station Sloterdijk 135 Euro van Amsterdam Noord 145 Euro van Ziggo Dome 145 Euro van RAI Conferentiecentrum 135 Euro van Thuishaven Festivalterrein 135 Euro Met ClubTaxi bent u verzekerd van een comfortabele rit.

C omfortabel is in elk geval met een vertrouwd gezicht achter het stuur, in een schone en ruime taxi. Een ClubTaxi zit gewoon goed. De kleine extra’s als een kinderzitje zijn zonder extra kosten. ClubTaxi Amsterdam Gratis Annuleren Privé Taxi Reserveer Nu! TIP voor gebruik Bestelformulier Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam.

Als u dan de eerste keer uw bestemming afgebeeld ziet, vervolgens selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier. De taxi van Rotterdam naar Amsterdam is met een reservering bij ClubTaxi goed geregeld. Reserveer met een vaste prijs van circa 140 Euro de taxi van Rotterdam naar Amsterdam.

 • Maximaal 7 passagiers.
 • Toeslag 5 Euro Per Persoon Voor De 5e tot en met de 7e Passagier.
 • Ter indicatie van de precieze tariefstelling de voorbeelden: naar Station Sloterdijk 135 Euro naar Amsterdam Noord 145 Euro naar Ziggo Dome 145 Euronaar RAI Conferentiecentrum 135 Euronaar Thuishaven Festivalterrein 135 Euro Een retourboeking is natuurlijk ook mogelijk.

: Taxi Amsterdam Rotterdam

Wat kost een taxi per km Rotterdam?

Taxi tarieven Rotterdam voor eenmalig regulier en zakelijk vervoer – Rotterdam Taxi Service ®️Rts hanteert standaard taxi tarieven zoals vastgesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw taxi in Rotterdam,

 • De tarieven zijn opgebouwd uit een starttarief, een kilometertarief en een tijdtarief.
 • Wanneer de chauffeur moet wachten, geldt een wachttarief.
 • Betalen in de taxi kan op verschillende manieren, namelijk contant betalen, maar ook pinnen of betalen met creditcard (Mastercard, Visa en American Express).

De onderstaande tarieven gelden voor zowel eenmalig regulier vervoer als ook eenmalig zakelijk vervoer, In het geval dat u weet dat u vaak gebruik wilt maken van onze service dan kunt u het beste even contact opnemen, zodat wij een pakket op maat voor u kunnen samenstellen.

1 t/m 4 personen 4 t/m 8 personen
Starttarief € 3,60 € 7,33
Kilometertarief € 2,65 € 3,34
Tijdtarief (per minuut) € 0,44 € 0,49
Wachttarief € 46,29 € 46,29

Let op! De tarieven 1 t/m 4 personen betreft de tarieven voor een 1-persoons Sedan auto en de tarieven voor 4 t/m 8 personen betreft een taxibusje.

Wat kost een taxi van Rotterdam naar Den Haag?

Instaptarief €2.95. vervolgtarief €2.17 per kilometer. tijdtarief €0.36 per minuut. wachttijd €30,00 per uur.

Wat kost een taxi van Ridderkerk naar Rotterdam Airport?

TARIEVEN TAXI

Taxi van: Rotterdam the Hague Airport Luchthaven Schiphol
Ridderkerk € 50,00 € 110,00
Barendrecht € 50,00 € 110,00
Hendrik-Ido-Ambacht € 50,00 € 110,00
Zwijndrecht € 50,00 € 110,00

Wat kost taxi van Rotterdam naar Eindhoven Airport?

Wat kost een taxi van Rotterdam naar Eindhoven Airport? Onze vaste tarieven voor een taxi van Rotterdam naar Eindhoven Airport beginnen bij € 153,75. Neem je een taxi op de meter, dan kost dezelfde rit je plusminus € 265,-.

You might be interested:  Rendement Beleggen Berekenen

Wat kost een taxi van Delft naar Rotterdam Airport?

Een taxi naar Rotterdam Airport regelen tegen een vaste prijs en met al het mogelijke comfort? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan! Taxi Delft rijdt al voor €35,- naar Rotterdam Airport wanneer u meer dan 24 uur van te voren reserveert.

 1. Heeft u sneller een taxi naar Rotterdam Airport nodig, dan belt u direct naar 015 20 24 666 zodat we u de actuele prijs van de rit kunnen vertellen.
 2. We zijn gewoon dag en nacht bereikbaar, zodat u altijd de taxi kunt vinden die u zoekt.
 3. Snel, betrouwbaar, comfortabel en dat alles tegen bijzonder aantrekkelijke tarieven.

Omdat wij zelf ook zo vervoerd zouden willen worden.

Wat verdien je als ZZP taxi?

ZZP Taxichauffeur | ZZP Nederland Naar schatting zijn er in Nederland ca.6.000 zelfstandige taxichauffeurs. Met name het “straattaxivervoer” is populair onder de zzp’ers. De gemiddelde opbrengst voor een taxichauffeur is moeilijk vast te stellen, maar ligt gemiddeld zo rond de € 24,- per uur.

Van deze opbrengst moeten nog wel de kosten af voor afschrijving, brandstof, onderhoud etc. Het tarief dat een zzp’er overhoudt na aftrek van kosten bedraagt gemiddeld € 16,- per uur. Als je als zzp’er wilt werken in het personenvervoer, bijvoorbeeld als taxichauffeur dan moet je een aantal bekwaamheden en vergunningen hebben.

Allereerst is het belangrijk onderscheid te maken op welke wijze je wilt gaan werken als zzp taxichauffeur. Als je jezelf wilt gaan verhuren als taxichauffeur voor een bestaande taxionderneming (met taxivergunning) dan dien je te voldoen aan de eis van vakbekwaamheid.

 1. Hoewel er geruchten waren dat deze eisen zouden vervallen heeft de minister van Infrastructuur en Milieu in september 2011 besloten om deze eis te handhaven.
 2. De vakbekwaamheid komt terug in de ondernemersvergunning taxivervoer die je moet hebben.
 3. De Taxipas die voorheen verplicht was is inmiddels vervallen en vervangen door enkele andere eisen: Taxichauffeurs moeten beschikken over een getuigschrift zoals het door de Stichting Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen afgegeven Chauffeursdiploma CCV Taxi Volledig, voor het verrichten van taxivervoer.

Voor mensen met oudere diploma’s gelden enkele vrijstellingen. Zie ook Je moet een verklaring van goed gedrag hebben. Een taxichauffeur die een VOG aanvraagt (kosten; € 33,85), wordt onder andere gecontroleerd op eventuele verkeersovertredingen. Is hij veroordeeld geweest voor rijden onder invloed dan kan hij een risico vormen voor de verkeersveiligheid.

Hoe oud mag een auto zijn voor taxi?

Deze voertuigeisen zijn van toepassing op voertuigen die gebruikt worden voor de examens:

TVP: Taxi Vakbekwaamheid Praktijk VolledigTVPC: Taxi Vakbekwaamheid Praktijk Beperkt TAP: Taxi Amsterdam Praktijk (examen voor medegebruik vrije tram- en busbanen)

Het voertuig (1):

Is een personenauto van de categorie M1 (2), type AA t/m AF;Heeft een wielbasis van tenminste 254 cm;Is maximaal 10 jaar oud;Heeft als hoofdfunctie het vervoer van personen over de openbare weg; Heeft minimaal 4 zitplaatsen;Heeft minimaal 4 portieren (geldt niet voor het (taxi) busje);Is voorzien van autogordels en hoofdsteunen voor alle zitplaatsen;Voldoet aan alle wettelijke eisen;Is voorzien van een geldig Nederlands kenteken;Kentekenbewijs (card) en APK bewijs (indien wettelijk vereist) van het voertuig aanwezig. (3)

Voor het TAP-examen geldt bovendien dat het voertuig voorzien moet zijn van een dubbele bediening en een daklicht, met tenminste de aanduiding ‘Taxi’ en met de toevoeging ‘Les’. (1) : De voertuig gegevens zijn terug te vinden in het kentekenregister van de RDW,

 • Tevens staat het in sommige gevallen ook op het kentekenbewijs van de auto.
 • Definitie van M1 type AA t/m AF: Zie Regeling Voertuigen, Hoofdstuk 1, Afdeling en artikel 1.1.
 • 2): Let op: Er kan ook iets tussen haakjes achter de voertuigcategorie staan, bijvoorbeeld M1(g).
 • Ook deze voertuigen zijn toegestaan.

(3) : Indien u een voertuig huurt en er geen origineel exemplaar van het kentekenbewijs aanwezig is, mag u een kopie van het kentekenbewijs tonen, tezamen met de huurovereenkomst. Aanvullende eisen:

Er is een ongevallen- en inzittendenverzekering afgesloten (4) ; Er mogen geen losliggende voorwerpen op het dashboard of hoedenplank liggen;Het voertuig moet schoon en opgeruimd zijn;De bekleding van het voertuig moet heel en schoon zijn;Er zijn geen voorzieningen die het zichtveld belemmeren;In het voertuig moet een stratenboek en / of navigatieapparatuur aanwezig zijn;In het voertuig is een gebruikshandleiding/instructieboekje van het voertuig aanwezig;In het voertuig is een Europees schadeformulier aanwezig;Het voertuig moet zijn voorzien van een deugdelijk werkende airconditioning.

(4) : Deze verzekering kent twee varianten: a. de ‘ ongevallen inzittendenverzekering ‘ b. de ‘ schade inzittendenverzekering ‘. Beide verzekeringen verschillen op meerdere punten van elkaar, maar zijn beide toegestaan binnen deze voertuigeisen. Winterbanden Het is niet verplicht om in de wintermaanden standaard winterbanden onder het voertuig te hebben.

Wel is er een winterbandenregeling gekoppeld aan uitstelexamens. Als een examen vanwege gladheid niet door kan gaan, omdat er geen winterbanden onder het examenvoertuig zitten, dan vindt er geen restitutie van het examengeld plaats. Alleen als de taxi-examens met winterbanden ook worden uitgesteld, hebben de opleiders / kandidaten, zonder winterbanden, recht op restitutie.

Opnameapparatuur Opnameapparatuur in het examenvoertuig is toegestaan mits deze is uitgeschakeld en de opnameapparatuur zo is geplaatst dat deze het gezichtsveld van de examinator en de bestuurder niet belemmert en de veiligheid van de examinator niet in gevaar brengt.

De examinator heeft het recht te vragen en/of controleren of de opnameapparatuur is uitgeschakeld. Indien de examinator niet overtuigd is dat de opnameapparatuur is uitgeschakeld zal het examen geen doorgang vinden. Bij overtreding zullen de sancties genoemd in het hoofdstuk examenprocedures van het CCV-vademecum worden toegepast.

In uitzonderlijke gevallen kan het CBR / CCV op advies van het College van Deskundigen besluiten om af te wijken van de toelatingseisen. Milieuzone Taxi’s in Amsterdam Vanaf 1 januari 2018 gelden de regels met betrekking tot de milieuzone taxi’s voor alle taxi’s (m1-voertuigcode en taxiregistratie bij RDW) met eendieselmotoren een datum eerste toelating van 2008 of ouder.

 1. De milieuzone geldt voor alle taxi’s, ook die van buiten Amsterdam.
 2. Taxi’s gebouwd na 1 januari 2009 mogen wel de milieuzone in.
 3. Ook taxi’s die op een andere brandstof rijden dan diesel mogen ongeacht hun leeftijd de milieuzone in.
 4. De milieuzone taxi geldt voor het gebied binnen de Ring A10, behalve in stadsdeel Noord en op verschillende bedrijventerreinen.
You might be interested:  Taxi Rotterdam Prijs Berekenen

Op www.amsterdam.nl/milieuzone vindt u een kaart van de milieuzone. U kunt hier ook checken of uw voertuig straks de milieuzonein mag. Extra informatie over voertuigeisen taxi Regeling voertuigen: Hoofdstuk 1, Afdeling1 en artikel 1.1 begripsbepalingen Personenauto: voertuig op vier of meer wielen, niet zijnde een motorrijtuig met beperkte snelheid of een gehandicaptenvoertuig, ingericht voor het vervoer van personen, met niet meer dan acht zitplaatsen, de bestuurderszitplaats niet meegerekend; in ieder geval wordt als personenauto aangemerkt een voertuig van de voertuigcategorie M met de voertuigclassificatie M1(2) en een voertuig dat geregistreerd is als personenauto.

AA: SedanAB: HatchbackAC: StationwagenAD: CoupéAE: CabrioletAF: MPV, met dien verstande dat voldaan dient te worden aan de in richtlijn 2007/46/EG gestelde voorwaarden.

Op www.cbr.nl vindt u meer informatie. U kunt ook onze klantenservice bellen op 088 227 77 00. De klantenservice is bereikbaar tijdens kantooruren. Versie ccv-005

Hoeveel uur mag een taxichauffeur werken per dag?

Wat is er wettelijk geregeld voor de rijtijden en rusttijden bij wegvervoer? Als u als chauffeur van een vrachtwagen of touringcarbus werkt, dan geldt een maximum voor de rijtijden. Ook moet u dagelijkse en wekelijkse rust nemen. In deze periode mag u niet werken of beschikbaar zijn.

maximaal 2 keer per week 10 uur per dag rijden (en op andere werkdagen in diezelfde week maximaal 9 uur per dag); per week maximaal 56 uur rijden (als u voldoet aan de voorwaarde hieronder); per 2 weken maximaal 90 uur rijden. Dit geldt voor week 1 en 2. Maar ook voor week 2 en 3, enzovoort.

De vervoersondernemer moet het werk zo organiseren dat de chauffeur minimaal eens de 4 weken terug kan naar zijn woonplaats. Of naar de vestiging van de onderneming waar de chauffeur normaal gesproken is gestationeerd.

Hoe kan ik betalen zonder pincode?

Hoe werkt contactloos betalen met eenbetaalpas? Bij contactloos betalen moet u de betaalpas kortstondig dichtbij de betaalautomaat houden om te betalen. Bij bedragen tot en met € 50,- is geen pincode nodig. Boven dit bedrag moet u wel altijd een pincode intikken op de betaalautomaat.

Hoe werkt betalen zonder pincode?

Is het bedrag dat je contactloos wilt betalen € 50 of lager dan heb je geen pincode nodig. Zo werkt het: Houd je betaalpas kort naast de betaalautomaat. De betaling wordt dan direct gedaan, je hebt geen pincode nodig.

Hoeveel betalen met PIN per dag?

Betalen met je pas, contactloos of met je pincode Je kunt maximaal € 1.500 per dag met je Betaalpas afrekenen. Dit is de standaard betaallimiet, maar die kun je tijdelijk verhogen tot € 50.000. Bijvoorbeeld als je nieuwe meubelen gaat kopen. Dat kan voor bedragen boven € 2.500 voor maximaal 30 dagen.

Wat kost een taxameter?

Aanschaf taxameter (losse meter, diverse aanbieders): tussen € 100,- en € 500,- Kosten jaarlijkse meterkeuring: ong. € 60,- Kosten printer (t.b.v. ritbewijs opstapmarkt, diverse aanbieders): tussen € 50,- en € 150,- Page 2 Kosten in gemeente met eigen taxibeleid/taxiverordening: verschillen per gemeente.

Wat kost een taxi van Tilburg naar Eindhoven?

Vliegveld Prijzen

Taxi Tilburg naar Eindhoven Airport €89.00 *
Taxi Tilburg naar Koln Airport €350.00*
Taxi Tilburg naar Dusseldorf Airport €249.00*
Taxi Tilburg naar Weeze Airport €249.00*
Taxi Tilburg naar Liege Airport Luik €279.00*

Wat kost een taxi van Arnhem naar Nijmegen?

Bel ons nu: 0624-848488

Taxi van Nijmegen naar: Prijs voor een 4 persoons taxi Prijs voor een taxibusje 5 t/m 8 personen
Arnhem € 60,00 € 90,00
Beek Ubbergen € 20,00 € 30,00
Bemmel € 25,00 € 37,50
Beneden Leeuwen € 70,00 € 105,00

Wat kost een taxi per km Rotterdam?

Taxi tarieven Rotterdam voor eenmalig regulier en zakelijk vervoer – Rotterdam Taxi Service ®️Rts hanteert standaard taxi tarieven zoals vastgesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw taxi in Rotterdam,

De tarieven zijn opgebouwd uit een starttarief, een kilometertarief en een tijdtarief. Wanneer de chauffeur moet wachten, geldt een wachttarief. Betalen in de taxi kan op verschillende manieren, namelijk contant betalen, maar ook pinnen of betalen met creditcard (Mastercard, Visa en American Express).

De onderstaande tarieven gelden voor zowel eenmalig regulier vervoer als ook eenmalig zakelijk vervoer, In het geval dat u weet dat u vaak gebruik wilt maken van onze service dan kunt u het beste even contact opnemen, zodat wij een pakket op maat voor u kunnen samenstellen.

1 t/m 4 personen 4 t/m 8 personen
Starttarief € 3,60 € 7,33
Kilometertarief € 2,65 € 3,34
Tijdtarief (per minuut) € 0,44 € 0,49
Wachttarief € 46,29 € 46,29

Let op! De tarieven 1 t/m 4 personen betreft de tarieven voor een 1-persoons Sedan auto en de tarieven voor 4 t/m 8 personen betreft een taxibusje.