Tattoo Kosten Berekenen

Tattoo Kosten Berekenen
De prijs op basis van de omvang Als de hand 1 maal in de gewenste tatoeage past, zal de prijs globaal uitkomen op €600,-. Valt de tatoeage er net iets buiten dan moet je denken aan €650,-/€700,-. Is het anderhalve hand dan word de prijs bepaald op plusminus €850,-.

Hoe duur is een tattoo van 10 cm?

Uurtarief – Ga je voor een tattoo die minstens een uur of langer duurt om te zetten? Houd dan in gedachten dat wij bij Hook’s Ink werken met een uurtarief. Deze staat op 125 per uur. Omdat wij niet altijd kunnen zeggen hoe lang het precies gaat duren, spreken wij vaak van tevoren een maximumprijs af.

 1. Je betaalt dus nooit meer dan het afgesproken bedrag.
 2. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.
 3. Wel zo fijn.
 4. Wij werken niet met een stukprijs.
 5. Wij vinden dat iedere klant en elke huid uniek is.
 6. Bij de een gaat de inkt er net wat makkelijk in dan bij de ander.

Bij de een ben je dus wat langer bezig om hetzelfde mooie resultaat te bereiken. Wij verkiezen zorgvuldigheid en maatwerk boven algemene prijzen waarbij iedereen over een kam wordt geschoren. De kwaliteit van de tattoo gaat bij Hook’s Ink boven alles. Daarom werken wij dus niet met vaste prijzen per stuk.

Hoe duur is een tattoo van 15 cm?

Hoe duur is een tattoo van 15 cm? – Wat kost een tattoo? – Om de prijs van jouw tattoo ongeveer te kunnen bepalen hebben wij een rekenvoorbeeld. Uiteraard is dit voorbeeld niet bindend, maar kun je ongeveer inschatten wat het gaat kosten. Een kleine tattoo begint bij ons al vanaf €75,-, maar wil je een grotere tattoo dan nemen we als voorbeeld een A5 formaat (21cm x 15cm).

 1. Dit is de helft van een A4 papier.
 2. Als de tattoo aan het A5 formaat voldoet zal de prijs ongeveer uitkomen op €400,- tot €500,-.
 3. Valt de tattoo daar buiten of is deze 1,5 x het A5 formaat, dan zal de prijs op ongeveer €600,- tot €750,- uitkomen.
 4. Hou er rekening mee dat dit enkel een simpel rekenvoorbeeld is en dat de prijs van jouw tattoo kan verschillen van de genoemde prijzen.

Gemakkelijke ontwerpen zullen bijvoorbeeld eerder klaar zijn dan een tattoo met veel details ondanks dat deze allebei net zo groot zijn. Ook dan zal de prijs verschillen. Zo kan er dus een prijsverschil ontstaan door hoe gecompliceerd de tattoo is en bij welke persoon de tattoo wordt gezet.

 • Zo kan een volledige arm sleeve tattoo bij jou €2000,- kosten, maar het dubbele bij je vriend of vriendin.
 • Dit heeft dan weer te maken met de complexiteit en omvang van de armen of benen, waardoor er een groter of kleiner oppervlakte is te tatoeëren.
 • Ortom is het altijd handig om eerst even contact op te nemen met één van onze studio’s om je ontwerp te bespreken en te informeren wat jouw tatoeage gaat kosten.

neem contact op

Hoe duur is een tattoo op je onderarm?

Tattoo sleeve kosten en uren – Een tattoo sleeve is niet in 1 sessie gezet! Nee hier kan maanden aan werk inzitten en gemiddeld ben je dan ook zo’n 15-20 uur kwijt. Geheel afhankelijk aan de moeilijkheidsgraad van je sleeve. Zitten er heel veel details in verwerkt dan gaat dat meer kosten. Met een uurtarief van €100 euro van je voor een sleeve dus al snel €1500 – €200 euro kwijt.

Wat kost een half sleeve tattoo?

Hoeveel kost een tattoo sleeve? – Heel kort door de bocht: tussen 1500€ en 6000€. Afhankelijk van welke stjil en artiest je kiest. Een sleeve tattoo wordt in meerdere sessies gezet, je zal dus een aantal keer moeten terugkeren. Reken (weer kort door de bocht) tussen 4 en 8 dagsessies.

 • Die dagsessies kunnen ofwel allemaal door dezelfde artiest gezet worden, ofwel kan je je arm zien als collectie van verschillende artiesten (en dus verschillende prijzen).
 • Je kan die dagsessies kort na elkaar houden bv 1 dag per week voor een aantal weken lang.
 • Of je kan je sessies spreiden over 1 jaar, 2 jaar, of bv 1 sessie per maand.

Op die laatste manier spreid je dus de onkost.

Waarom zijn tattoos zo duur?

Wat kost een tattoo? – Tattoo prijzen worden door verschillende dingen bepaald. Het is gebaseerd op de grootte, moeilijkheidsgraad én de kleur waarin je tattoo wordt gezet. Per tattooshop kunnen prijzen erg verschillend: de ene werkt met uurtarieven, de ander werkt met een prijs per tattoo. Onthoud wel: het is gebruikelijk om de prijs van tevoren af te spreken.

Wat kost een klein hartje tattoo?

Grootte van de tatoeage Er is een gemiddeld minimum wat een tattoo kost : tussen de €50 en €75. Hiervoor zet je een kleine tattoo, zoals een naam of datum op de pols, een sterretje, hartje of iets anders kleins. De plek maakt in dit geval niet zo veel uit.

Hoe duur is een tattoo van 5 cm?

Wat kost een tattoo? – Om de prijs van jouw tattoo ongeveer te kunnen bepalen hebben wij een rekenvoorbeeld. Uiteraard is dit voorbeeld niet bindend, maar kun je ongeveer inschatten wat het gaat kosten. Een kleine tattoo begint bij ons al vanaf €75,-, maar wil je een grotere tattoo dan nemen we als voorbeeld een A5 formaat (21cm x 15cm).

Dit is de helft van een A4 papier. Als de tattoo aan het A5 formaat voldoet zal de prijs ongeveer uitkomen op €400,- tot €500,-. Valt de tattoo daar buiten of is deze 1,5 x het A5 formaat, dan zal de prijs op ongeveer €600,- tot €750,- uitkomen. Hou er rekening mee dat dit enkel een simpel rekenvoorbeeld is en dat de prijs van jouw tattoo kan verschillen van de genoemde prijzen.

Gemakkelijke ontwerpen zullen bijvoorbeeld eerder klaar zijn dan een tattoo met veel details ondanks dat deze allebei net zo groot zijn. Ook dan zal de prijs verschillen. Zo kan er dus een prijsverschil ontstaan door hoe gecompliceerd de tattoo is en bij welke persoon de tattoo wordt gezet.

 1. Zo kan een volledige arm sleeve tattoo bij jou €2000,- kosten, maar het dubbele bij je vriend of vriendin.
 2. Dit heeft dan weer te maken met de complexiteit en omvang van de armen of benen, waardoor er een groter of kleiner oppervlakte is te tatoeëren.
 3. Ortom is het altijd handig om eerst even contact op te nemen met één van onze studio’s om je ontwerp te bespreken en te informeren wat jouw tatoeage gaat kosten.
You might be interested:  Capaciteit Warmtepomp Berekenen

neem contact op

Hoe veel pijn doet een tattoo?

Hoe lang doet een tattoo pijn? – Een tattoo doet niet lang pijn. Het is als een schaafplek. Tijdens het krijgen van de schaafplek doet het pijn maar daarna valt het mee. Het lichaam gaat de plek van de tattoo genezen en zorgt dat er een “korstje” op komt.

Wat kost een tattoo per letter?

hoeveel kost een letter tattoo? – Gemiddeld kost een letter tattoo rond de €50. Dit is natuurlijk afhankelijk het design en de grote van de tattoo. Kies je een ingewikkeld design dan duurt het langer wat je uiteindelijk ook meer gaat kosten.

Hoe lang duurt het om een kleine tattoo te zetten?

Werkwijze Wat komt er allemaal kijken bij het zetten van een tattoo?

Voorbereiding: Afspraak: Voor het zetten: Het zetten: Hoelang: Nazorg

Wanneer je beslist hebt dat je een tattoo wilt, kom je gewoon bij ons langs om alles te bekijken en te bespreken. Eerst gaan we in de boeken kijken, of heb je misschien wel zelf een ontwerp meegenomen via internet,We bespreken in welke kleur je de tattoo wilt hebben en welke afmeting hij moet zijn.

Ook op welke plaats hij moet komen is belangrijk, het is mogelijk dat je een bepaalde tattoo wilt hebben maar dat hij gewoon niet op een bepaalde plek past.We maken dan een afpraak wanneer je kunt komen om je tattoo te laten zetten, kleine tattoo,s kunnen soms snel worden gezet voor grotere duurt het even.Dan breekt de grote dag aan.

LET OP!! je mag zeker 24 uur voor het tatoeëeren geen alcohol, drugs of pijnstillers gebruiken; wel moet je goed van te voren eten en rusten. Voor we beginnen bespreken we nog even de juiste kleur, afmeting en ook de plaats wordt nog een keer bekeken.

Je kunt ook de foto’s bekijken hoe een tattoo wordt gezet.Dan wordt de huid schoongemaakt, geschoren (wegwerpmesjes!) en nog een keer schoongemaakt. Vervolgens maken we een afdruk van de tattoo op de huid met een soort ‘carbon’. Dan zetten we, waar je bij bent, de tattoo machine in elkaar. Alle onderdelen worden steriel uit de verpakking gehaald.

Ook de verf wordt in wegwerp cupjes gedaan. Alles is nu klaar om te beginnen.We starten met de buitenlijnen, deze zijn meestal zwart of je moet bijvoorbeeld een dierenportret willen dan zijn de buitenlijnen in dezelfde kleur als de binnenvlakken. Daarna zetten we zonodig de schaduw erop en als laatste kleuren we indien nodig de binnenvlakken.Wanneer je een grote tattoo wilt laten zetten dan moet je rekenen dat we niet langer dan 3 tot 3,5 uur aan een stuk tatoeëeren,soms kan het langer maar de huid geeft aan wat er wel of niet kan.Is de tattoo dan nog niet af dan moet je eerst een maand wachten voordat we verder kunnen.

Na een maand is de huid weer zover dat er weer op getatoeëerd kan worden. Wil je een kleine tattoo dan duurt het ongeveer tussen een half uur en 1,5 uur voordat deze klaar is; dit is afhankelijk van de tattoo en ook van wat voor huidtype je hebt.Geloof niet alles wat je op TV ziet, voor een programma wordt alles in een korte tijd weergegeven maar echt grote tattoo,s duren langer als 1 uur!Nu zijn we klaar, de tattoo wordt schoongemaakt, vetvrij gemaakt en wordt er een folie op gedaan.

De folie zorgt ervoor dat je tattoo beschermd wordt tegen beschadigingen. Dan worden de naalden weggegooid in een speciale naaldcontainer. De rest zoals inktcupjes, doekjes etc. worden weggegooid. : Werkwijze

Hoelang is een Dagsessie tatoeëren?

Hoelang duurt een sessie? Over het algemeen duurt een sessie ongeveer 4 uur. Dit gaat vooral over grote projecten waarbij meerdere sessies nodig zijn. Wanneer een project eventueel af kan op dezelfde dag kan het uitlopen.

Hoe lang mag je niet sporten met een tattoo?

De ene sport is de andere niet – Fitnessen kan je dus vrij snel hervatten na het zetten van een tattoo. Maar voor andere sporten houd je je beter toch iets langer gedeisd. De volledige genezing van een tattoo duurt twee tot zes weken. Duik in die periode niet in het zwembad, het bubbelbad of de sauna.

Hoeveel sessies voor een sleeve?

Een sleeve tattoo op je arm of been en gezet in Den Bosch bij Tattooshop DB Ink De laatste jaren zie je steeds vaker; tatoeages die een hele arm, of een deel daarvan, volledig bedekken; een sleeve tatoeage. Letterlijk vertaald betekent sleeve mouw en dat is dan ook precies wat het is; een mouw in de vorm van een grote of meerdere kleinere tattoos bij elkaar.

 1. Er zijn verschillende soorten van sleeves.
 2. Zo is er de full sleeve, oftewel de tattoo die de hele arm bedekt.
 3. Ook is er de three quarter sleeve, die loopt van de schouder tot halverwege de onderarm.
 4. De half sleeve – van schouder tot elleboog en de lower sleeve die loopt van elleboog tot pols.
 5. Een sleeve hoeft trouwens niet alleen gezet te worden op een arm want op een been kan het ook.

Sleeve tattoo-sessies Omdat een sleeve op een groot oppervlak getatoeëerd wordt, duurt het tatoeëren ervan over het algemeen wel een aantal maanden. Er wordt namelijk in verschillende sessies gewerkt, ieder van een paar uur (soms wel 5 a 6) en tussen elke sessie heeft de huid de tijd nodig om te herstellen.

 1. Dit herstel duurt steeds minimaal twee weken, maar daarbuiten ben je volkomen vrij in hoeveel tijd je tussen de sessies wilt laten vallen.
 2. Omdat een sleeve dus in delen getatoeëerd wordt, betekent dit ook dat je een behoorlijke tijd met een tattoo op je arm of been loopt, die nog niet af is.
 3. Een goede planning vooraf met daarin welk onderdeel op welk moment gezet gaat worden, is dan ook erg belangrijk.
You might be interested:  Uren Berekenen Tussen Twee Tijdstippen

Soms wordt er eerst voor gekozen om alle outlines (de buitenlijnen) te tatoeëren, waarna later de vlakken, schaduwen en/of motieven worden ingekleurd. Soms worden de verschillende delen apart gezet. Een sleeve heb je voor het leven Als je kiest voor een sleeve dan moet je je bewust zijn dat je die voor de rest van je leven op je arm of been hebt en dat hij altijd (deels) zichtbaar zal zijn.

Je kunt hem, zeker in de zomer niet volledig bedekken en ook niet weg laten laseren omdat je het niet zo mooi meer vindt. Dat is bij dit soort grote oppervlakken beslist geen optie. Je moet volledig achter de keuze staan. Denk er van tevoren dan ook uitgebreid over na en laat nooit een sleeve in een opwelling zetten.

Andere puntjes zijn dat het zetten dus behoorlijk veel tijd, wel zo’n twintig tot dertig uur, kost en dat een sleeve ook beslist niet goedkoop is. Reken hiervoor zeker op twee- à drieduizend euro. Het ontwerp De beeltenis waaruit de totale sleeve bestaat, bestaat over het algemeen niet uit allerlei losse onderdelen.

In de meeste gevallen wordt hij opgebouwd rondom een thema, met verschillende onderwerpen die goed bij dit thema en bij jouw persoonlijkheid passen. Wij maken altijd samen met jou het totale ontwerp en gaan voor een sleeve waar jij je hele leven gelukkig van wordt. Wil je graag een totale sleeve of een ‘deel’ sleeve in overweging nemen, kom dan eens langs bij Tattooshop DB-ink in ‘s Hertogenbosch.

We denken graag met je mee hoe jouw unieke sleeve vorm te geven. : Een sleeve tattoo op je arm of been en gezet in Den Bosch bij Tattooshop DB Ink

Hoe duur is een smiley tattoo?

(inclusief sieraad in zilver of goudkleurig chirurgisch staal):

Neus(vleugel) €30,-
Smiley €30,-
Industrial €50,-
Micro Dermal €50,-
Surface €45,-

Wat kost een fineline tattoo?

Wat kost een Fineline tattoo Houd er rekening met een starttarief van €75. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het ontwerp, formaat, de plaatsing op het lichaam en de tijd die het duurt om het te zetten.

Waar geen tattoo zetten?

Wat je moet weten voor je een tattoo komt zetten bij Joy Sky Ink:

Ik tatoeëer geen personen jonger dan 16 jaar. Ik werk met zowel gekleurde inkt als zwarte inkt. Ik werk alleen op afspraak. Wanneer een afspraak met mij gemaakt wordt vraag ik altijd naar de leeftijd en identificatie. Ziektes, medicijngebruik, allergieën of andere bijzonderheden met betrekking tot het zetten van de tattoo worden van tevoren bij mij gemeld. Gebruik geen alcohol en/of drugs van tevoren Zorg dat je goed bent uitgerust en voldoende hebt gegeten.

Risico’s en wetgeving: Iedereen die een afspraak maakt bij Joy Sky Ink kan een fysieke kopie bij mij in de studio krijgen wanneer je aanwezig bent om nog even door te nemen. Uiteraard is dit formulier altijd beschikbaar op deze website. Het zetten van een tattoo brengt altijd risico’s met zich mee.

 • Een aantal zaken heb ik hierboven al genoemd, om ervoor te zorgen dat ik zo goed mogelijk te werk kan gaan.
 • Ook is het raadzaam om altijd te controleren of de studio waar jij je tattoo laat zetten een vergunning heeft, dat kun je doen op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl Deze vergunning geeft aan dat er volgens de hygiënerichtlijnen en veiligheid van de GGD gewerkt wordt.

Laat geen tattoo zetten:

Op plekken waar je het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling hebt ondergaan. Op een litteken dat minder dan een jaar oud is. Op een plek die minder dan 6 weken geleden is getatoeëerd. Op een plek waar minder dan 3 maanden geleden een tattoo is weg gelaserd of waar de wond nog niet genezen is. Op geïrriteerde huid, eczeem, bultjes, ontstekingen, donkere moedervlekken of zwellingen. Als je onder invloed bent van alcohol, medicijnen of drugs. Indien je zwanger bent

Het zetten van een tattoo wordt afgeraden als je één van de volgende aandoeningen hebt:

Diabetes Hemofilie Chronische huidziekte Contact allergieën, allergie voor tatoeage materialen of -inkt. Immuunstoornis Hart- & vaatziektes

Heb je één van deze aandoeningen, een andere aandoening waarvan je niet zeker bent, gebruik je bloedverdunners of andere medicatie en wil je toch een tattoo laten zetten? Neem dan contact op met je arts. Kijk voor achtergrondinformatie op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl Het zetten van een tattoo: Tijdens het tatoeëren ontstaat er een wond, zo bestaat er een kans op besmetting van ziekten die via bloed kunnen worden overgedragen, zoals hepatitis B, C en HIV.

De huid voor het tatoeëren wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd en eventueel geschoren met een wegwerpscheermesje. De inkt in kleine inktcupjes gedaan word. De naalden steriel en per stuk verpakt zijn. Tijdens het tatoeëren schone tissues gebruikt worden om de huid schoon te maken. De artiest tijdens het tatoeëren handschoenen draagt. De artiest de handschoenen vervangt wanneer hij/zij iets anders heeft aangeraakt dan je huid, de tattoomachine of de tissue. De tattoo na afloop wordt verzorgd en afgedekt.

Nazorg: Een nieuwe tattoo kun je beschouwen als een schaafwond. De artiest heeft de wond afgedekt met folie en deze mag je na één uur eraf halen, mocht dit net iets langer zijn is dat ook niet erg. De folie is bedoelt ter bescherming van de kleding, zodat deze niet aan de tattoo plakt. Voorkom dat de tattoo gaat weken, dus laat de folie niet uren zitten. Na verwijderen van de folie

Was je handen met unicura of een vegan alternatief (pompflacon) Spoel de tattoo af met lauwwarm water (je mag hierbij zachtjes met je handen langs de tattoo gaan om zo overtollig inkt te verwijderen). Hierbij kun je de unicura of een vegan alternatief ook gebruiken door een klein sopje te maken tussen je handen en vervolgens zachtjes over de tattoo te wrijven (daarna goed afspoelen), herhaal dit wanneer de tattoo “nat” wordt, onder de douche bijvoorbeeld. Na het wassen kun je de tattoo zachtjes droog deppen met een schone handdoek of keukenrol dat geen vezels achter laat (dat is meestal het keuken papier van hogere kwaliteit). Dit doe je elke keer wanneer de tattoo gewassen word. Laat de tattoo hierna één uur aan de lucht verder drogen Smeer de tattoo daarna in met een heel dun laagje Bepanthen zalf of een vegan alternatief, zoals Tattoomed. Doe dit uiteraard weer met schone(gewassen) handen. Herhaal het insmeren 2 keer per dag, 5 tot 7 dagen lang afhankelijk van de maat van de tattoo, dit wordt geadviseerd door de artiest. Draag gedurende de genezingstijd ( 2 weken ) geen strakke of vuile kleding op de tattoo en ook geen stoffen die pluisjes of vezels achterlaten in de tattoo.

You might be interested:  Belasting Middelen Berekenen Excel

Let verder op:

Er komen korstjes op de tattoo, dat is normaal. Het gaat daar door jeuken, niet aan krabben dit beschadigd de tattoo! Je tattoo nooit afdekken met pleisters/verband. Smeer niet langer met Bepanthen of een vegan alternatief dan hierboven of door de artiest aangegeven. Laat jouw Bepanthen of vegan alternatief niet door iemand anders gebruiken. Vermijd voor 2 weken zwembad, sauna, zon, zonnebank of natuur water (tot korstvorming weg is). Gebruik na de genezingstijd altijd factor 50 op de tattoo wanneer je gaat zonnen. Neem bij extreme reactie op de tattoo zoals zwelling, extreme roodheid, pus, ontsteking, bloedingen contact op met je huisarts. Bij verdere vragen of onduidelijkheden neem contact op met de artiest die jou getatoeëerd heeft.

Klik hier als je de Nazorg en Risico’s liever in PDF vorm leest.

Hoeveel procent van de mensen heeft spijt van tattoo?

Hoeveel mensen krijgen spijt van een tattoo? Een tattoo is redelijk definitief. Je kunt hem laten verwijderen, maar dat is een lang en geen pijnloos proces. Waarschijnlijk denk je goed na voor je een tattoo laat zetten. Toch zijn er mensen die achteraf spijt krijgen van hun tattoo.

 • Volgens onderzoek van Advanced Detmatology onder 600 mensen met een tattoo blijkt dat 78 procent van de mensen er spijt van heeft.
 • Opvallend is dat 75 procent van de mensen met spijt niet langer dan een paar uur heeft nagedacht over het zetten van een tattoo.91 procent heeft de tattoo laten zetten rond hun twintigste.

Je zou het snelst spijt krijgen van tribals, hartjes, rozen, een inspirerende tekst, een kruisje of een vlinder. Misschien zijn de resultaten iets vertekend doordat de enquête is gehouden door een bedrijf dat ook tattoos verwijderd Er zit in ieder geval een wijze les in het onderzoek: denk langer dan een paar uur na voor je een tattoo laat zetten.

Hoe lang blijft een tattoo?

Anno 2021 heeft je beste vriendin, je collega en zelfs je moeder een tattoo. En dat je ‘inked’ bent voor het leven, is voor de meeste geen probleem meer. Maar: een tattoo blijft alleen maar je hele leven lang mooi als je er goed zorg voor draagt, en rekening houdt met een paar do’s en don’ts.

Wat kost een 3d vlinder tattoo?

De kosten van een 3d tattoo – Een 3d tattoo ligt qua kosten iets hoger dan de andere tattoo stijlen. Om ervoor te zorgen dat de tattoo er super realistisch uitziet en in 3d wordt getatoeëerd neemt meer werkuren in beslag. Een 3d tattoo kost dan wel wat meer. Het is het zeker waard!

Beste tattoo platform van NL

Ontdek Jouw toekomstige tattoo

Beste tattoo platform van NL

Email [email protected] Page load link

Wat betekent de lotusbloem tattoo?

De lotusbloem staat symbool voor het doormaken van een moeilijke periode en emotionele groei. Daarnaast staat de lotus ook voor eeuwigheid in het leven.

Wat kost een tattoo per letter?

hoeveel kost een letter tattoo? – Gemiddeld kost een letter tattoo rond de €50. Dit is natuurlijk afhankelijk het design en de grote van de tattoo. Kies je een ingewikkeld design dan duurt het langer wat je uiteindelijk ook meer gaat kosten.

Wat kost een fineline tattoo?

Wat kost een Fineline tattoo Houd er rekening met een starttarief van €75. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het ontwerp, formaat, de plaatsing op het lichaam en de tijd die het duurt om het te zetten.

Hoe lang duurt het om een kleine tattoo te zetten?

Werkwijze Wat komt er allemaal kijken bij het zetten van een tattoo?

Voorbereiding: Afspraak: Voor het zetten: Het zetten: Hoelang: Nazorg

Wanneer je beslist hebt dat je een tattoo wilt, kom je gewoon bij ons langs om alles te bekijken en te bespreken. Eerst gaan we in de boeken kijken, of heb je misschien wel zelf een ontwerp meegenomen via internet,We bespreken in welke kleur je de tattoo wilt hebben en welke afmeting hij moet zijn.

Ook op welke plaats hij moet komen is belangrijk, het is mogelijk dat je een bepaalde tattoo wilt hebben maar dat hij gewoon niet op een bepaalde plek past.We maken dan een afpraak wanneer je kunt komen om je tattoo te laten zetten, kleine tattoo,s kunnen soms snel worden gezet voor grotere duurt het even.Dan breekt de grote dag aan.

LET OP!! je mag zeker 24 uur voor het tatoeëeren geen alcohol, drugs of pijnstillers gebruiken; wel moet je goed van te voren eten en rusten. Voor we beginnen bespreken we nog even de juiste kleur, afmeting en ook de plaats wordt nog een keer bekeken.

Je kunt ook de foto’s bekijken hoe een tattoo wordt gezet.Dan wordt de huid schoongemaakt, geschoren (wegwerpmesjes!) en nog een keer schoongemaakt. Vervolgens maken we een afdruk van de tattoo op de huid met een soort ‘carbon’. Dan zetten we, waar je bij bent, de tattoo machine in elkaar. Alle onderdelen worden steriel uit de verpakking gehaald.

Ook de verf wordt in wegwerp cupjes gedaan. Alles is nu klaar om te beginnen.We starten met de buitenlijnen, deze zijn meestal zwart of je moet bijvoorbeeld een dierenportret willen dan zijn de buitenlijnen in dezelfde kleur als de binnenvlakken. Daarna zetten we zonodig de schaduw erop en als laatste kleuren we indien nodig de binnenvlakken.Wanneer je een grote tattoo wilt laten zetten dan moet je rekenen dat we niet langer dan 3 tot 3,5 uur aan een stuk tatoeëeren,soms kan het langer maar de huid geeft aan wat er wel of niet kan.Is de tattoo dan nog niet af dan moet je eerst een maand wachten voordat we verder kunnen.

Na een maand is de huid weer zover dat er weer op getatoeëerd kan worden. Wil je een kleine tattoo dan duurt het ongeveer tussen een half uur en 1,5 uur voordat deze klaar is; dit is afhankelijk van de tattoo en ook van wat voor huidtype je hebt.Geloof niet alles wat je op TV ziet, voor een programma wordt alles in een korte tijd weergegeven maar echt grote tattoo,s duren langer als 1 uur!Nu zijn we klaar, de tattoo wordt schoongemaakt, vetvrij gemaakt en wordt er een folie op gedaan.

De folie zorgt ervoor dat je tattoo beschermd wordt tegen beschadigingen. Dan worden de naalden weggegooid in een speciale naaldcontainer. De rest zoals inktcupjes, doekjes etc. worden weggegooid. : Werkwijze

Wat kost een ring tattoo?

Budgetvriendelijk – Getatoeëerde trouwringen zijn zeer voordelig voor het budget. De tatoeage is niet al te groot en kost daardoor meestal niet heel veel: vaak ben je maar een paar honderd euro kwijt voor beide ringen.