Terugzetten Via Icloud Resterende Tijd Berekenen

Terugzetten Via Icloud Resterende Tijd Berekenen

Hoe lang duurt terugzetten via iCloud?

Een iCloud-reservekopie op uw apparaat terugzetten –

Schakel het apparaat in. U ziet een scherm met ‘Hallo’. Als u het apparaat al hebt geconfigureerd, moet u alle inhoud wissen voordat u deze stappen kunt volgen om de reservekopie terug te zetten. Volg de configuratiestappen op het scherm tot u bij het scherm ‘Apps en gegevens’ komt. Tik nu op ‘Zet iCloud-reservekopie terug’. Log in bij iCloud met uw Apple ID. Kies een reservekopie. Kijk naar de datum en grootte van elke reservekopie en kies de meest relevante. Nadat u een reservekopie hebt gekozen, wordt de overdracht gestart. Als in een bericht wordt gemeld dat een nieuwere softwareversie is vereist, volgt u de stappen op het scherm om bij te werken.

Als u geen stappen op het scherm ziet die u helpen bij te werken, leest u hier wat u moet doen, Wanneer u hierom wordt gevraagd, logt u in met uw Apple ID om uw apps en aankopen te herstellen. (Als u iTunes- of App Store-materiaal hebt gekocht met meerdere Apple ID’s, wordt u gevraagd om bij elke Apple ID in te loggen).

Als u het wachtwoord bent vergeten, kunt u tikken op ‘Sla deze stap over’ en het later invoeren. U kunt de apps niet gebruiken totdat u inlogt met uw Apple ID. Zorg dat u verbonden blijft met wifi en wacht tot de voortgangsbalk verschijnt en volloopt. Afhankelijk van de grootte van de reservekopie en de netwerksnelheid kan het een paar minuten tot een uur duren voordat de voortgangsbalk is volgelopen. U kunt nu de configuratie voltooien en uw apparaat gebruiken. Afhankelijk van de hoeveelheid informatie kan het enkele uren of dagen duren voordat het materiaal op de achtergrond is teruggezet. Probeer zo vaak mogelijk verbinding te maken met wifi en de netvoeding te gebruiken om het proces te laten voltooien.

Hulp bij het terugzetten vanaf uw iCloud-reservekopie,

Waarom duurt mijn reservekopie iPhone zo lang?

Als het voltooien van uw iCloud-reservekopie langer duurt dan verwacht. Ga in iOS of iPadOS naar ‘Instellingen’ > ‘Wifi’. Controleer of u verbonden bent met wifi. Controleer uw uploadsnelheid.

Kan iCloud-reservekopie niet terugzetten?

Als de reservekopie die u wilt terugzetten niet wordt weergegeven in het venster ‘Kies een reservekopie’ –

Hoe krijg ik mijn iCloud terug?

Vanaf iCloud : configureer als nieuwe iPhone; zet iCloud -reservekopie terug ; zet iTunes-reservekopie terug. Als je kiest voor ‘zet iCloud -reservekopie terug ‘, kun je inloggen met je Apple-ID om vervolgens je eerder gemaakte reservekopie te installeren.

You might be interested:  Transitievergoeding Berekenen 2023

Hoe lang duurt Restore iPhone?

Een iPad of iPhone herstellen en problemen oplossen – Als je problemen hebt met je iPhone of iPad, kun je ze vaak oplossen door het apparaat opnieuw op te starten. Werkt dit niet? Probeer dan een geforceerde herstart. Dit doe je door de vergrendel- en homeknop ingedrukt te houden, totdat het scherm met het Apple-logo verschijnt. Er zijn verschillende oplossingen voor. Als je geen toegangscode gebruikt, kun je het apparaat simpelweg op je Mac aansluiten om het te herstellen of een reservekopie terug te zetten. De meeste gebruikers hebben echter wel een toegangscode. Het probleem hierbij is dat iTunes je vraagt deze code op je iPhone of iPad in te vullen, voordat je het toestel kunt herstellen.

 • Dit is uiteraard niet mogelijk, omdat hij vastzit in de herstelmodus.
 • In dit geval kun je een iPad of iPhone herstellen door onderstaande stappen te doorlopen: Steun iPhoned Je gebruikt een adblocker.
 • Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden.
 • Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen,

Alvast bedankt!

 1. Open iTunes en verbind je iPhone met je computer;
 2. Houd de vergrendel- en homeknop drie seconden ingedrukt;
 3. Laat de knoppen los en houd ze daarna wederom ingedrukt, nu tien seconden lang;
 4. Druk vervolgens alleen de homeknop 15 seconden lang in;
 5. Het iTunes-logo en een Lightningkabel verschijnen nu in beeld;
 6. Volg de instructies in iTunes op je Mac of pc.

Door op deze manier de iPhone of iPad herstelstand te doorbreken, kun je het apparaat weer bedienen vanuit iTunes. Kies er daarna voor om het toestel te herstellen zodat alle gegevens worden gewist, en je weer met een zo goed als nieuw iDevice kunt beginnen.

Hoe Time Machine backup terugzetten?

Selecteer de Time Machine -reservekopie en klik op ‘Ga door’. Kies een back-up en klik op ‘Ga door’. Selecteer de gegevens die moeten worden overgezet. Leer wat de overdracht van een gebruikersaccount inhoudt en klik daarna pas op ‘Ga door’.

Hoe lang duurt het om een backup te maken?

Tijdens de back-up is het gewoon mogelijk om je laptop of computer te gebruiken. De back-up kan wel 2 uur duren, afhankelijk van de hoeveelheid data die je over gaat zetten. Vergeet je externe media achteraf niet los te koppelen en te bewaren op een veilige plaats.

Hoe groot is iPhone reservekopie?

Wanneer u iCloud configureert, krijgt u automatisch 5 GB gratis opslagruimte. Die opslagruimte kunt u niet alleen gebruiken voor uw iCloud-reservekopieën, maar ook om foto’s en video’s te bewaren in iCloud-foto’s en documenten up-to-date te houden in iCloud Drive.

Wat gebeurt er als je iCloud reservekopie uitzet?

4. Automatisch synchroniseren van bureaublad en documenten uit – Heb je macOS Sierra geïnstalleerd op je Mac? Dan kan het zijn dat het automatisch synchroniseren van bureaublad en documenten via iCloud Drive aanstaat. Dat betekent dat je kunt beginnen aan een document op je bureaublad en er later op de iPhone, iPad of iPod touch of op iCloud.com aan kunt werken. Alles blijft overal automatisch up-to-date. Handig, maar het neemt ook ruimte in beslag op iCloud. Heb je deze functie dus niet persé nodig, schakel dit dan uit. Ga hiervoor op de Mac naar Systeemvoorkeuren > iCloud en klik op “Opties” naast iCloud Drive. Vink “Map ‘Bureaublad’ en ‘Documenten'” uit. Als je dit uitschakelt, worden de bestanden bewaard in iCloud Drive en wordt er een nieuwe map gemaakt op de Mac. Je kunt bestanden van iCloud Drive verplaatsen naar de Mac als je ze nodig hebt, of alle bestanden selecteren en deze naar de gewenste plek slepen om ze te bewaren. Maak vooraf voor de zekerheid een back-up van je Mac om de kans op het verliezen van documenten te verkleinen.

You might be interested:  Anwb Waarde Auto Berekenen

Kan reservekopie niet terugzetten op nieuwe iPhone?

Een kopie kan namelijk alleen maar teruggezet worden wanneer de software op de iPhone of iPad gelijk of nieuwer is. De nieuwe iPhone wordt geleverd met iOS 13, terwijl beta-testers nu iOS 13.1 draaien. Omdat de reservekopie nieuwer is dan de software op de iPhone is het onmogelijk deze terug te zetten.

Hoe vaak maakt iCloud reservekopie?

Een reservekopie maken van de iPhone Selecteer versie: iOS 16 iOS 15 iOS 14 iOS 13 iOS 12 Als u deze regelaar wijzigt, wordt deze pagina automatisch bijgewerkt

 • Kennismaken met de iPhone
 • Veiligheidsvoorzieningen op de iPhone
 • iPhone gebruiken met iPad, iPod touch, Mac en pc
 • Opnieuw opstarten, bijwerken, opnieuw instellen en herstellen
 • Veiligheid, gebruik en ondersteuning

Met iCloud of je computer kun je een reservekopie maken van de iPhone. Om de beste methode te kiezen, raadpleeg je,

 1. Tik in Instellingen op ” > ‘iCloud’ > ‘iCloud-reservekopie’.
 2. Schakel ‘iCloud-reservekopie’ in. iCloud maakt automatisch elke dag een reservekopie van je iPhone als deze is aangesloten op een stopcontact, is vergrendeld en is verbonden met een wifinetwerk. Opmerking: Op is het soms mogelijk om via je mobiele netwerk een reservekopie van je iPhone te maken. Tik in Instellingen op ” > ‘iCloud’ > ‘iCloud-reservekopie’ en schakel ‘Reservekopie via mobiel netwerk’ in of uit.
 3. Om handmatig een reservekopie te maken, tik je op ‘Maak nu reservekopie’.

Om je iCloud-reservekopieën te bekijken, tik je in Instellingen op ” > ‘iCloud’ > ‘Beheer accountopslag’ > ‘Reservekopieën’. Om een reservekopie te verwijderen, kies je een reservekopie uit de lijst en tik je op ‘Verwijder en schakel uit’. Opmerking: Als je iCloud-synchronisatie voor een app of functie inschakelt (in Instellingen > ” > ‘iCloud’ > ‘Toon alles’), worden de gegevens daarvan bewaard in iCloud. Omdat de gegevens automatisch op al je apparaten up-to-date worden gehouden, worden ze niet opgenomen in je iCloud-reservekopie. (Zie het Apple Support-artikel )

 1. ,
 2. Selecteer de iPhone in de navigatiekolom van de Finder op de Mac. Je hebt macOS 10.15 of nieuwer nodig om vanuit de Finder een reservekopie van de iPhone te maken. Bij oudere versies van macOS om een reservekopie van de iPhone te maken.
 3. Klik op ‘Algemeen’ boven in het Finder-venster.
 4. Selecteer ‘Maak op deze Mac een reservekopie van alle gegevens op je iPhone’.
 5. Om de gegevens in een reservekopie te versleutelen en met een wachtwoord te beveiligen, selecteer je ‘Versleutel lokale reservekopieën’.
 6. Klik op ‘Maak nu reservekopie’.
 1. ,
 2. Klik in de iTunes-app op de pc op de iPhone-knop linksboven in het iTunes-venster.
 3. Klik op ‘Overzicht’.
 4. Klik op ‘Reservekopie maken’ (onder ‘Reservekopieën’).
 5. Om je reservekopieën te versleutelen, selecteer je ‘Lokale reservekopieën versleutelen’, typ je een wachtwoord en klik je op ‘Wachtwoord instellen’.
You might be interested:  Rendement Berekenen Vastgoed

Om de reservekopieën te bekijken die op je computer staan, kies je ‘Bewerken’ > ‘Voorkeuren’ en klik je op ‘Apparaten’. Bij versleutelde reservekopieën wordt in de lijst met reservekopieën een hangslotsymbool weergegeven. Nuttig? Hartelijk dank voor uw feedback. : Een reservekopie maken van de iPhone

Is bij fabrieksinstellingen alles weg?

Belangrijk: Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden alle gegevens op de telefoon gewist. Als je je gegevens wilt herstellen nadat je de telefoon hebt gereset, moet je beveiligingsinformatie opgeven.

Wat is een soft reset iPhone?

Je iPhone (soft) resetten – Resetten, ofwel herstarten, zorgt ervoor dat je iPhone zich opnieuw aanzet en daarbij achtergrond apps stil legt. Geen zorgen! Met een soft reset raak je geen gegevens kwijt. Wil jij je iPhone softresetten? In deze blog leggen wij uit hoe je dit bij verschillende iPhones kan doen!

Wat betekent Apple restore?

Dit houdt in dat je de iPhone volledig wist, iOS opnieuw installeert en daarna een backup terugzet. Je raakt daardoor niets kwijt. Je kunt een hersteloperatie (restore) ook uitvoeren als je terug wilt naar een andere iOS-versie. Hieronder lees je hoe je een iPhone in herstelmodus zet en weer kunt herstellen.

Waar vind ik Time Machine reservekopie?

Een reservekopie maken – Maak automatisch een reservekopie. Nadat je je opslagapparaat hebt geselecteerd in de instellingen van Time Machine, begint Time Machine automatisch met het maken van periodieke back-ups. Maak handmatig een reservekopie. Als je het maken van een reservekopie handmatig wilt starten, zonder te wachten op de volgende automatische reservekopie, kies je ‘Maak nu reservekopie’ in het Time Machine-menu in de menubalk. Controleer de status van de reservekopie, Gebruik het Time Machine-menu in de menubalk om de status van een reservekopie te controleren of om het maken van een reservekopie over te slaan. Als er bijvoorbeeld een reservekopie wordt gemaakt, wordt in het menu de voortgang hiervan aangegeven. Als er geen reservekopie wordt gemaakt, worden in het menu de datum en tijd van de meest recente reservekopie weergegeven. Er wordt een reservekopie gemaakt Reservekopie is voltooid

Waarom is het verstandig een backup te maken?

Het hoe en waarom van een back-up Een back-up is een reservekopie van de bestanden op uw computer(s). Die kopie komt van pas wanneer er onverhoopt iets mis gaat. Het is niet ondenkbaar dat bestanden per ongeluk worden gewist, beschadigd raken of dat de computer crasht of besmet raakt met een virus.

Hoe lang backup bewaren?

Archivering vs. Gearchiveerde gegevens zullen dus bewaard moeten worden zolang raadpleging nodig is. Dit mag alleen binnen de geldende bewaartermijnen. Back-ups mogen alleen worden bewaard zolang ze nodig zijn om gegevens bij een verstoring te kunnen herstellen.