Weight Watchers Points Berekenen

Weight Watchers Points Berekenen
Hoe Bereken Je Hoeveel Punten Je Mag Eten Bij Weight Watchers? Het Weight Watchers-programma richt zich op een evenwichtige voeding met een laag vet en vezelrijk voedsel, een matige maar regelmatige lichaamsbeweging en persoonlijke begeleiding. De berekening van de ProPoints punten van alle voedingsmiddelen gebeurt volgens de formule: p = C/50 f/12 – min / 5 Iedereen die begint met Weight Watchers heeft een dagtotaal van 29 punten.

 1. Indien je een vrouw bent, en je bent boven de 80 kilo, dan krijg je 2 punten extra per 5 kilo.
 2. Indien je een man bent, en je bent boven de 80 kilo dan geldt hetzelfde als bij vrouwen, dat je bij elke 5 kilo er 2 punten bij mag tellen.
 3. Bij WeightWat chers draait het erom hoeveel punten je per dag mag eten en niet om het aantal calorieën.

De punten worden bij dit dieet propoints genoemd. Aan de hand van je gewicht, leeftijd en lengte wordt er bepaald hoeveel propoints je per dag mag eten.

Hoeveel WW punten is een boterham?

Weight Watchers Product Hoeveelheid Punten
Brood, alle soorten 1 portie, 100gr 4
Brood, alle soorten 1 sneetje, 25g 1
Brooddeeg 1 portie 50g 2
Brousse kaas, tot 35% v.g. 30g 1

Hoeveel kilo per week afvallen met Weight Watchers?

Voordeel #2: Langzaam en gestaag gewichtsverlies – Volgens het programma van Weight Watchers val je langzaam maar zeker af. Het gemiddelde is een gewichtsverlies van 0,5 tot 1 kilo per week. Mensen die net begonnen zijn zullen in het begin misschien wel meer afvallen, Houd er wel rekening mee dat dit in de eerste weken vooral vocht zal zijn en niet lichaamsvet.

 1. Maar het gemiddelde van 1 kilo per week is in principe heel goed.
 2. Uit een studie van 2015, waarin commerciële diëten en gewichtsverlies programma’s onder de loep werden genomen, blijkt dat het dieetprogramma van Weight Watchers na 12 maanden voor 2,6% meer gewichtsverlies zorgt dan bij de controlegroep ( bron ).
You might be interested:  Anwb Verzekering Berekenen

Hoe het zat met de gewichtsverlies resultaten op de lange termijn, konden de onderzoekers niet vertellen. Weight Watchers is naar eigen zeggen tegen het volgen van een crashdieet, Het eten van bizar weinig calorieën is dan ook niet iets wat je bij Weight Watchers terug ziet komen.

Hoeveel punten is een pizza?

Wanneer je 60 punten hebt gespaard, krijg je een gratis medium pizza (excl. Actie pizza’s).

Hoeveel punten is een biertje?

Kun je afvallen en alcohol blijven drinken? Ja! Blijf genieten van een goed glas wijn, maar wel bewust. Door WeightWatchers Gepubliceerd op 5 juli 2018 In onze maatschappij zijn alcoholgebruik en gezelligheid nauw met elkaar verbonden. We trekken de champagne open tijdens Oud & Nieuw of als iemand is geslaagd, we proosten met onze glazen wijn of bier tijdens een verjaardagsfeestje en we vinden het jammer als iemand moet bobben.

Want dat is ongezellig. Er zijn ontelbare sociale momenten waar je een alcoholisch drankje krijgt aangeboden, terwijl dat helemaal niet bij jouw (nieuwe) gezonde levensstijl past. Hoe ga je daarmee om? Eerst even orde op zaken stellen; als je het WeightWatchers programma volgt blijf je gewoon genieten van je favoriete witte wijn.

Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is Points® bijhouden en ervoor zorgen dat je niet boven je dag- of weektotaal uitkomt. Simpel toch? Maar wees je er wel bewust van dat wijn – en eigenlijk alle alcoholische dranken – je veel Points kosten. Noteer je wijntjes of andere drankjes dus in je eetdagboek en stop met drinken als je vindt dat je genoeg Points hebt opgemaakt.

Bier – 4 Points Alcoholvrij bier – 2 Points Witbier/weizen – 4 Points Speciaalbier – 6-9 Points (afhankelijk welke soort) IPA – 3 Points Rode wijn – 4 Points Witte wijn – zoet: 4 Points, droog: 3 Points Rosé – 3 Points Prosecco – 3 Points Gin-tonic – 7 Points Aperol Spritz – 8 Points

Hoe kun je blijven genieten van een goed glas wijn en toch afvallen? De enige manier is om je alcoholinname te beperken:

You might be interested:  Hypotheek Berekenen Met Verkoop Eigen Huis

Bewaar de alcohol voor het weekend. Als je standaard een glas drinkt bij het avondeten, gaat je Points budget snel omlaag. Haal geen alcohol in huis. Als je standaard drank in huis hebt, is het heel verleidelijk om hier iets van in te schenken. Heb je het gewoonweg niet, kun je ook niet impulsief een glas inschenken. Als je weet dat je in het weekend een feestje hebt, houd hier dan doordeweeks al rekening mee. Op deze manier kun je Points sparen voor het weekend, zodat je dan iets extra kunt drinken. Daarnaast heb je natuurlijk ook altijd nog je weekextra om in te zetten. Wissel tijdens een avond stappen de alcohol af met een glas water. Geloof ons, hier ga je de volgende ochtend alleen maar blij mee zijn. Alcohol staat niet gelijk aan plezier, ook al lijkt dat in onze maatschappij soms wel zo. Uiteindelijk gaat het erom dat je een leuke tijd hebt met het gezelschap waar je je in begeeft. Jij bent een fantastisch persoon, ook zonder een glaasje in de hand!

Wil je tóch een speciaal drankje in je hand tijdens een speciale gelegenheid of gewoon tijdens een spontane borrel? Probeer dan eens één van onderstaande recepten. : Kun je afvallen en alcohol blijven drinken?

Hoeveel punten is een glas wijn?

Afvallen en alcohol drinken, gaat dat samen? Door WeightWatchers Gepubliceerd op 31 juli 2018 Geniet, maar drink met mate! Met deze zin beantwoorden we meteen de vraag die in de titel van deze blog al wordt gesteld. Afvallen en alcohol drinken gaan samen. De sleutel daarbij is dus dat je niet overdrijft, én er bewust van geniet. Zoals we allemaal weten is overmatig alcoholgebruik niet goed voor je gezondheid.

 • Bovendien bevat een glas alcohol véél calorieën, waardoor het je afslankplannen niet ten goede komt.
 • Maar een drankje op zijn tijd moet kunnen.
 • En net zoals met eten, kun je ook met drankjes proberen om de beste keuze te maken.
 • Zo kost een glas droge witte wijn (125 ml) je bijvoorbeeld 3 punten, en een glas zoete witte wijn 5! Vooral met cocktails en mix-drankjes moet je oppassen.
You might be interested:  Bpm Berekenen Bij Verkoop

Deze bevatten vaak veel suiker en dus veel calorieën. Maar WW zou WW niet zijn als we daar geen goede alternatieven voor hebben! Probeer eens onze, Natuurlijk moet je voor deze drankjes nog steeds punten rekenen. Gelukkig is het zo flexibel dat hier gewoon nog ruimte voor is.

 • Bovendien vinden we het belangrijk dat je blijft genieten van jouw favoriete eten en drinken.
 • Of dit nu,, of cocktails zijn.
 • Want alleen zo houd je het afvallen goed vol en verval je minder snel in een slecht en ongezond eetpatroon.
 • Dus voel je niet meer schuldig als je van een heerlijk drankje geniet.

Geniet, drink met mate, en probeer zoveel mogelijk gezonde keuzes te maken. Dan kom jij er wel, proost! : Afvallen en alcohol drinken, gaat dat samen?

Hoeveel punten is een saucijzenbroodje?

55 punten = 1 saucijzenbroodje.65 punten = 1 wit, bruin, power- of volkorenbrood.80 punten = 1 meergranenbrood.

Hoe werken de punten van Weight Watchers?

Wat is Weight Watchers? – Weight Watchers werd in 1963 opgericht door Jean Nidetch. Het dieet ontstond uit haar wens voor een effectief dieet, waarbij je nog wel lekker mag eten. Zelf was ze te zwaar en werkte geen enkel dieet echt goed. Ze vond het moeilijk om alleen bezig te zijn met afvallen en hield het daardoor vaak niet vol.

 • Ze nodige vervolgens vrienden en vriendinnen uit om ervaringen over afvallen te delen en elkaar te motiveren.
 • Al snel zaten er wekelijks vele vriendinnen aan haar keukentafel.
 • Zo ontstond het idee voor haar dieet, dat ze al vrij snel oprichtte en vandaag de dag de hele wereld helpt bij het afvallen.
 • Enmerkend voor Weight Watchers is het puntensysteem Smart Points.

Er worden punten toegekend aan voeding: hoe ongezonder en hoe meer ze je dik maken, hoe hoger dat aantal punten. Per dag mag je een bepaald aantal punten (berekend op basis van je huidige gewicht en streefgewicht). Zodoende zal je afvallen. Wanneer je op een dag meer punten wil eten, is dat mogelijk.