Zakelijke Hypotheek Berekenen

Zakelijke Hypotheek Berekenen

Hoe werkt een bedrijfshypotheek?

Een bedrijfshypotheek is een lening voor ondernemers om een pand, een verbouwing of grond te financieren. Een bedrijfshypotheek sluit je over het algemeen af voor een periode van maximaal 20 jaar en tot maximaal 90% van de waarde van het bedrijfspand. korting krijgen op de rente.

Hoeveel procent van je loon mag je lenen?

Hoeveel kan ik lenen voor mijn hypotheek? – Als algemene regel geldt dat je niet meer dan 33% van je inkomen aan hypotheekaflossingen mag besteden. Dit is de basis waarop je maandelijkse aflossingscapaciteit zal worden berekend door de financiële instelling waarbij je jouw lening afsluit.

  1. Begin met het simuleren van je hypotheek.
  2. Er bestaan simulator en om je te helpen deze capaciteit te bepalen,
  3. Het is zelfs mogelijk om direct online een woningkrediet af te sluiten.
  4. Met de hypothecaire lening aangeboden door Immoweb in samenwerking met Keytrade Bank, verlies je geen tijd met onderhandelen,

Zodra je een simulatie doet, krijg je het beste beschikbare tarief.

Hoeveel kan ik lenen als eenmanszaak?

Marktwaarde van het huis – De marktwaarde van het huis heeft ook invloed op hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Het bedrag dat je maximaal als hypotheek kunt lenen is 100% van de marktwaarde. De marktwaarde van de woning wordt door een taxateur vastgesteld. Deze maakt een taxatierapport op. Goed om te weten: de taxatiekosten horen bij kosten koper en zijn aftrekbaar van de belasting.

You might be interested:  Hypotheek Versneld Aflossen Berekenen

Wat kun je zakelijk lenen?

Een MKB-krediet is een zakelijke lening van minimaal € 50.000 en maximaal € 250.000 voor startende en bestaande ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.